Ефектна Леончук та стильний Анатоліч з подіуму UFW вийшли в прямий ефір "Сніданку з 1+1"

Перше дефіле Ukrainian Fashion Week відбулося в ефірі ранкового шоу на "1+1".

Сьогодні, 17 березня відкривається 38-й тиждень моди – новий сезон Ukrainian Fashion Week у Мистецькому Арсеналі, який завершиться 23 березня 2016.

З цієї нагоди вранці відбулося унікальне пряме включення у "Сніданку з 1+1". Просто на подіумі Анатолій Анатоліч та Марина Леончук зустріли модних гостей – Володимира Нечипорука, незмінного продюсера UFW та Соню Забугу, головного редактора глянцю Elle.

Протягом семи днів у програмі тижня моди: 86 дизайнерів, 56 показів, 15 презентацій, 16 локацій та 18 000 запрошених гостей. Традиційно перший день UFW відкривають дизайнери, які вже здобули світове визнання та мають статус справжніх законодавців моди – це Лілія Пустовіт, Віктор Анісімов, Олена Буреніна, Олексій Залевський, Олена Голець (до речі, постійний експерт "Сніданку з 1+1") та інші.

Ведучі Марина Леончук та Анатолій Анатоліч були вдягнені від українського дизайнера Андре Тана На Марині – яскравий топ та спідниця, а на Анатолічеві – легкий костюм. Все в стилі smart casual з актуальної колекції майстра.

Головна інтрига – це які родзинки найновіших колекцій сезону осінь-зима 2016-2017 продемонструють дизайнери на головному подіумі країни? Наразі до показів все тримається у суворому секреті.

Головний редактор журналу ELLE Соня Забуга прокоментувала так: "Кожний дизайнер має свій стиль, наприклад, Олексій Залевський, - це безумовно завжди яскраве шоу, маю надію, він цього разу нас не розчарує. У своїх колекціях Лілія Пустовіт, яка традиційно відкриває тиждень моди, часто використовує оригінальні принти. Вона співпрацює багато років з сучасними та колоритними художниками, і сьогодні ми побачимо цікаву колекцію, яку вже оцінили паризькі байери. Щодо Олени Голець, я можу сказати, – вона створює практичну моду, адже окрім креативу, людям необхідно обирати одяг на щодень на роботу, в офіс".

Ексклюзивно у прямому ефірі на дефіле були представлені перші образи на моделях з колекцій осінь-зима 2016-2017 брендів LAKE Studio, POUSTOVIT, Elena GOLETS. Були названі тренди сезону– це тканини з металевим блиском, шовкові тканини та пальто з принтами.

Як повідомив Володимир Нечипорук, незмінний продюсер Українського тижня моди, цього року в рамках тижнів моди традиційно організована соціальна ініціатива, партнером якої є телеканал 1+1. У фешн-подіях візьмуть участь герої АТО з проекту "Переможці", ініційованого Телевізійною службою новин (ТСН) і журналом VIVA. Сьогодні о 17:30 на території Homme Space буде розпочата Українська битва кравців з метою створення під час тижня моди чоловічого костюму високої якості індивідуального пошиву. У ролі моделей беруть участь, зокрема, Віктор Кардаш – боєць АТО з протезом – та Юра Горбунов, ведучий 1+1. Серед гостей будуть Соломія Вітвіцька, куратор проекту "Переможці" та волонтери.

У понеділок 21 березня на подіум у показі молодого дизайнера Софії Русинович вийде Юрій Весельський, герой АТО, обличчя з обкладинки VIVA! проекту "Переможці".

Повʼязані теми:

Наступна публікація