Ефектна Тіна Кароль у шикарній сукні дала концерт у Нью-Йорку

Зірка гастролює Америкою в рамках туру "Избранное".

Українська співачка і зірковий тренер "Голосу країни" Тіна Кароль, яка відіграла акустичний концерт в Києві, зараз гастролює Америкою.

В рамках ювілейного туру концерти вже відбулися у Філадельфії, Нью-Йорку та Чикаго. Попереду у Кароль ще сольні виступи в Сіетлі і Сан-Франциско.

Через рік після гастролей у США зі своїм музичним спектаклем "Я все ще люблю", співачка повернулася до американців з концертним туром "Избранное". Ювілейні концерти, лейтмотивом яких стали найкращі концертні номери співачки за 10 років її творчого життя, раніше вже встигли побачити в Латвії та Білорусі.

Довгоочікувані виступи співачки в Америці традиційно відбуваються за повних аншлагів.

Соціальні мережі рясніють захопленими відгуками, фотографіями шанувальників, а також "фірмовими" селфі зі співачкою. Як відомо, Тіна Кароль любить фотографуватися з усіма охочими просто під час виступу, запрошуючи своїх шанувальників ближче до сцени.

Варто зазначити, на біс Тіна Кароль завжди виконує пісню "Україна – це ти", багато глядачів приходять з українськими прапорами та у вишиванках. Цю композицію глядачі завжди слухають стоячи в знак поваги до своєї країни.

На своїх ювілейних концертах Кароль також виконує кілька колядок з музичного фільму "Різдвяна історія з Тіною Кароль". У Нью-Йорку співачці подарували українську розшиту хустку просто на сцені, Кароль негайно пов'язала її на голову й заспівала колядку "Добрий вечір тобі, пане господарю" у ній.

На відеохостингу YouTube можна знайти безліч відео з концертів співачки, що вже відбулися в Америці. Шанувальники також невпинно викладають фото з Тіною Кароль і діляться враженнями у фотоблозі Instagram.

Кароль пробуде в Америці ще тиждень: співачка виступить у Сіетлі і Сан-Франциско найближчими вихідними.

Повʼязані теми:

Наступна публікація