Ефектна Віра Брежнєва у боді обіймала величезного надувного краба

Відома білявка знялася у романтичній весняній фотосесії.

Співачка, акторка та дружина продюсера Костянтина Меладзе Віра Брежнєва, яка у стилі ретро постала у купальнику та сукнях міні, знялася у черговій фотосесії.

Цього разу артистка з'явилася на сторінках нового випуску російського глянцю Glamour.

Екс-"ВІА Гра" позувала у весняному образі. За час знімань Віра встигла змінити декілька вбрань. Так, шанувальники побачать Брежнєву у яскравій сукні, стильному джинсовому комбінезоні, а також у розкішному боді, в якому обіймала величезного надувного краба.

В інтерв'ю журналу Брежнєва розповіла, як так сталося, що вона відкрила своє весільне агентство.

"Мене запросили до участі у весільному фотопроекті. І я отримала такий кайф від цієї атмосфери, від божевільного декору, неймовірно гарних суконь... Все це влаштувала дівчина, яка вже давно займається організацією весіль. Ми з нею після цього подружилися, почали спілкуватися, і потім я запропонувала: "Давай разом цим займатися. У мене теж великий досвід, я багато виступала на святах і знаю, яким має бути ідеальне весілля", - згадала Віра.

За словами Брежнєвої, ідеальне весілля – веселе весілля.

"Дуже важлива постановка розважальної частини - тут я спец. І звичайно, треба не просто "зробити гарно", це само собою зрозуміло, а придумати таку концепцію весілля, яка ідеально підійде саме цим людям", - додала артистка.

Нагадаємо, Брежнєва покусала за вушко Зеленського у новій фотосесії. Зірки знялися разом для української версії ELLE.

Повʼязані теми:

Наступна публікація