Екс-чоловік покійної Х'юстон розсекретив приголомшливі подробиці її наркотичної залежності

Екс-чоловік покійної Х'юстон розсекретив приголомшливі подробиці її наркотичної залежності

Екс-чоловік покійної Х'юстон розсекретив приголомшливі подробиці її наркотичної залежності

Фото: people.com

Боббі Браун також натякнув, що бойфренд його померлої доньки знає обставини трагедії.

Колишній чоловік легендарної співачки Вітні Х'юстон, Боббі Браун розповів про непросте подружнє життя та боротьбу зірки із наркотиками.

Він готує книгу про кохану та зізнається, що зберіг теплі почуття до неї, пише People.

Екс-чоловік Х'юстон зізнався, що перед весіллям побачив, свою наречену у процесі вживання кокаїну.

"Наркотики – це була не вона. Вона вживала наркотики, але наркотики не керували нею. Вона знала, як тримати себе в руках. Це змушувало мене лише ще більше любити та хотіти захистити її", - поділився співак.

Зірка відхрестився від звинувачень у тому, що саме він "підсадив" Вітні на наркотики. Більше того, Браун зазначив, що вдарив дружину один раз під час сварки та намагання допомогти їй позбутися залежності.

"Останні роки нашого шлюбу – то було жахливо. Ми обоє намагалися не вживати наркотиків, або один із нас намагався не вживати наркотиків… то було жахливо", - пригадав він.

Чоловік досі хвилюється, що не вберіг колишню дружину та доньку та наголосив, що довіку любитиме їх.

"Із моєю донькою сталося те ж саме, що і з Вітні. В обох випадках поряд пербувала одна людина. Я не казатиму його ім'я. Він знає, що сталося. Я не знаю, що сталося того вечора, але він знає", - натякнув Боббі на свого зятя Ніка Гордона.

Нагадаємо, донька Вітні  Х'юстон  та Боббі Брауна – Крістіна - померла влітку 2015-го, після піврічної коми. Непритомну дівчину знайшли у ванні. Двома роками раніше за схожих обставин померла і легендарна співачка Х'юстон.

Повʼязані теми:

Наступна публікація