Екс-коханий Тіни Кароль привітав її із днем народження

Екс-коханий Тіни Кароль привітав її із днем народження

Екс-коханий Тіни Кароль привітав її із днем народження

Осадча влаштувала Кароль вечірку на колесах / Фото: Світське життя

Катя Осадча влаштувала Тіні Кароль несподіваний сюрприз.

В день народження Тіни Кароль, яке артистка відсвяткувала 25 січня, ведуча Катерина Осадча завітала до неї та запропонувала разом проїхатися, йдеться у "Світському житті".

У машині Осадча влаштувала Кароль караоке. Так, Тіна згадала, як на конкурсі молодих виконавців "Новая волна" співала I feel good. Тоді артистка за свій виступ отримала 50 тисяч доларів. За словами Кароль, вона витратила ці кошти на перші кліпи.

Окрім того, зірку з днем народження привітали Юрій Горбунов та вчителька з вокалу Тетяна Миколаївна, яка серед іншого, побажала Тіні великого кохання.

Також Осадча показала Кароль відео, на якому їй 20 років. Ролик зняла мама артистки, коли Тіна здавала екзамен в музичне училище.

Окрім того, ведуча "Світського життя" записала відеопривітання від екс-коханого Тіни Кароль, співака, учасника гурту "Іванушки International" Кирила Туриченка. Кароль це дуже розчулило.

"Це юнацьке кохання. Серце йокнуло у мене. Все одно, частина життя. Ніжне ставлення, воно є зараз. Він пропонував мені, щоб дружиною його була. Він почав натякати, але я змогла гарно сказати, що ще не час. І вийшло, що майже одразу я дала згоду Жені", - розповіла про юнацьке кохання Кароль.

Чи до того, чи є хтось на приміті у Тіни на роль її коханого, артистка сказала, що не дуже хоче про це говорити. Лише сказала, що є залицяльники.

Кароль поділилася, що не надто підтримує стосунки з артистами в українському шоу-бізнесі, щоправда зізналася, що товаришує із Іриною Білик.

Нагадаємо, тим часом фани Тіни Кароль попросили про почесне звання народної для артистки. На сайті Адміністрації президента з'явилася відповідна петиція.

Свій День народження Тіна Кароль відзначила авто-караоке

Свій День народження Тіна Кароль відзначила авто-караоке
Наступна публікація