Екс-соліст "Братів Грімм" вперше прокоментував новину про зміну своєї статі

Екс-соліст "Братів Грімм" вперше прокоментував новину про зміну своєї статі

Борис Бурдаєв звернувся до своїх шанувальників.

Колишній учасник гурту "Брати Грім" Борис Бурдаєв, який, за словами його продюсера, збирається змінити стать, прокоментував цю новину.

На своїй сторінці у Instagram Бурдаєв попросив своїх шанувальників не вірити вигадкам "жовтої преси".

"Я гадав, що часи "жовтих газет" вже минули, але ні, мабуть ця індустрія перебуває в такому стані агонії, що туди йдуть самі фріки і  занепалі створіння. У гонитві за гарячим фактом вони вже готові писати неймовірну дурість, на рівні підворіття і вульгарних малюнків на парті. Мабуть, зовсім там все погано і рівень дурості вийшов за все межі добра і зла", - написав обурений Бурдаєв.

Також музикант звернувся до фанів із проханням підтримати його і натиснути кнопку "пожалітися" у своїх соцмережах під постом у фотоблозі з лінком, де опублікована новина про зміну статі Бориса.

"Якщо у вас є час і бажання мені допомогти, не полінуйтеся, пліз. Натисніть на кнопку "поскаржитися" у вас в соцмережах і цю маячню приберуть", - попросив Бурдаєв.

Нагадаємо, дянми у російському видання з'явилася новина про те, екс-учасник гурту "Брати Грім" Борис Бурдаєв планує змінити стать. Інформація здавалася більше ніж, правдивою, оскільки пролунала з вуст продюсера музиканта.

Повʼязані теми:

Наступна публікація