Екс-"ВІА Гра" Романовська мріє про доньку

Екс-"ВІА Гра" Романовська мріє про доньку

Ольга Романовська розповіла про традиції своєї сім'ї

Співачка і мама двох синів не уявляє життя без великої родини.

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Ольга Романовська, яка зізналася, що гірко плакала за групою, прикрасила обкладинку глянцю і поділилася сімейними традиціями.

Як зізналася Ольга Романовська, сьогодні її уявлення про майбутнє кардинально відрізняється від того, про що вона мріяла 7 років тому, виступаючи у "ВІА Грі". І виною тому не гурт, а вік.

"Все-таки те, про що ти думаєш в 20 з хвостиком, істотно відрізняється від того, що ти починаєш усвідомлювати ближче до 30. Непростий період у мене був десь у 23-25 років. Я б навіть сказала, що це був найскладніший час у моральному плані. Мене постійно переслідувало відчуття, що щось вислизає, а я не розумію, як це втримати. Як наслідок — різкі перепади настрою, якась агресія (часто необґрунтована)", - згадала Романовська.

Звичайно, в цей період важко було не лише артистці, але і рідним. Однак впоратися зі станом невизначеності їй допоміг коханий чоловік, і зараз від неї вже нічого не вислизає.

"Тепер я розумію, що все попереду. Я бачу все чітко, як розклад: знаю, що робити, куди йти і коли. До того ж поруч зі мною справжні професіонали, яким я довіряю", - посміхається артистка.

Зараз Ольга Романовська готується до презентації дебютного сольного альбому та зйомок нового кліпу на пісню "Держи меня крепче". Але, незважаючи на щільний графік, сім'я, як і раніше залишається для неї на першому місці. По можливості, артистка намагається провести вихідні з чоловіком і сім'єю: сходити кудись, подивитися телевізор разом або приготувати щось смачне. Є у співачки і один рецепт, який вже встиг стати сімейною традицією.

"Приблизно раз на місяць я кажу дітям: "А може, приготуємо торт "Домик"?" І відразу стільки щастя! Це їхній улюблений десерт, вони його просто обожнюють! Іноді навіть допомагають готувати: нарізають мармелад, викладають печиво. Незважаючи на те, що вони хлопчики, їм цей процес також дуже цікавий", - поділилася Ольга.

Ольга Романовська мріє про доньку / Фото: прес-служба

Артистка зізналася, що у неї дуже активні сини, впоратися з якими їй допомагають няні.

"Нещодавно я сама їздила з хлопчиками у відпустку на 10 днів і зрозуміла, що мені не вистачає часу, коли б я могла усамітнитися. У мене дуже веселі хлопці — і це добре, що вони повинні бути такими. Але в цьому плані іноді буває складно. І хоча я обожнюю своїх дітей і в майбутньому хочу ще дівчинку, але я знаю точно, що у мене буде няня. Зараз у нас працює феноменальна жінка, просто чарівниця. Вона вміє пояснити дітям так, щоб не підвищувати голос, при цьому хлопчики не сідають їй на голову і не нахабніють. Хоча в цьому є і моя заслуга: намагаюся припиняти будь-які задатки хамства", - розповіла Ольга.


Нагадаємо, екс-"ВІА Гру" Романівську обшукали в аеропорту.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація