Ексклюзив. Даша Астаф'єва розповіла про особисте життя, сольний проект та ідеал чоловіка

Ексклюзив. Даша Астаф'єва розповіла про особисте життя, сольний проект та ідеал чоловіка

Астаф'єва розповіла про новий проект / Фото: Тарас Воробець

Артистка поділилася, чого б ніколи не змогла пробачити коханому.

Учасниця фетиш-тріо NIKITA Даша Астаф'єва, яку фани звикли бачити зухвалою і сексуальною, нещодавно випустила сольну роботу, яка докорінно відрізняється від звичного образу артистки.

У своєму кліпі на пісню "Управляй мной" Астаф'єва змінила латекс і шипи королеви домінування на шовк і мережива вразливої і поетичної натури.

В інтерв'ю сайту ТСН.uа Даша Астаф'єва розповіла, яке майбутнє чекає групу NIKITA у зв'язку з сольною кар'єрою артистки, про що її новий проект. І, природно, ми розпитали у Даші про те, як у неї йдуть справи на особистому фронті.

- Дашо, своєю сольною роботою "Управляй мной" ви просто здивували шанувальників. Ніхто не очікував, що зухвала і сексуальна Астаф'єва може бути ніжною і вразливою. Про що ваш новий проект?

- Мій новий проект присвячений тому, що більшість сучасних жінок зазвичай приховують: беззахисності, глибоким душевним переживанням, а також самотності – стану, в якому ти заново відкриваєш свою справжню суть. Це дуже відвертий експеримент, але відвертий інакше, ніж NIKITA. Якщо в NIKITA розкриваються таємні сексуальні фантазії, то моє нове починання – швидше про таємниці душі. Я давно мріяла про такий проект, і зараз у мене вже не залишилося жодного терпіння, щоб відкладати його – настав час діяти.

- Наскільки, по-вашому, цей проект буде жаданим шанувальників, які звикли до іншої Даші Астаф'євої?

- Коли я підписую свої фото в соцмережах власними віршами або просто ділюся своїми переживаннями, мені надходить величезна кількість співчутливих листів, причому навіть від зухвалих і іронічних підписників. Щирість завжди притягує.

- Ми знаємо, що ви плануєте проводити виступи в театралізованій формі. Як виглядатимуть ваші сольні вечори?

- Я щоразу переконуюся, що глядачеві цікаво спостерігати за тим, як артист розкриває себе в несподіваному ракурсі, відкриває в собі нові можливості. Нещодавно ми з Юлею і Настею (учасниці NIKITA - прим. ред.) отримали досить цікавий досвід: спробували себе в екстремальному жанрі повітряної гімнастики. Під час виступу на одній музичній премії ми виконували трюки високо над сценою в потоках крижаної води.

Мій новий проект – теж можливість показати себе такою, якою ви мене ніколи не бачили. Я розумію, що він вимагатиме величезних зусиль, але я з дитинства звикла йти назустріч труднощам, ризикувати, освоювати щось нове. Я не боюся ходити краєм. І це знаходить відгук у серцях таких же божевільних людей, як я.

- Як скоро відбудеться ваш перший концерт?

- Можна сказати, що дебют у мене вже був. Я виконала композицію під час шоу NIKITA In Private в центральному клубі Німеччини Adagio. Скоро планую записати нову пісню – вона майже готова, потім знімемо до неї відео. Це експериментальний проект, у ньому немає чіткого плану. Я буду дивитися на реакцію аудиторії, шукати правильний напрямок, просуватися, так би мовити, на дотик.

- Як ваші колеги Юля і Настя реагують на ваше сольне плавання?

- У жіночих колективах рідко стосунки складаються гладко. Але я зрозуміла, що всі конфліктні ситуації виникають в тому разі, якщо ти відгороджуєш себе від людей, боїшся конкуренції, ревнощів. Але ми з Настею і Юлею вийшли на більш високий рівень взаємин. Саме з ними я багато радилася стосовно відео до своєї першої сольної пісні. Зрештою, вони знають мене набагато краще, ніж численні порадники.

- Багато шанувальників занепокоїлися, що після сольного проекту ви можете залишити NIKITA. Є причини для занепокоєння?

- Я не можу собі навіть уявити, що піду з групи. Я і NIKITA – одне ціле, разом з Юлею і Настею. У нас дуже багато творчих планів. Нещодавно записали нову пісню, збираємося знімати на неї відео, готуємо нове шоу, яке презентуємо навесні. Тому, якщо ви почуєте, що я покидаю NIKITA, – знайте, що це підступи недоброзичливців.

- Відомо, що ви пишете вірші і малюєте картини. Звідки ви черпаєте натхнення?

- У мене іноді виникає стан, коли я точно знаю, якими словами я хочу виразити себе. Не те, щоб мені хтось нашіптував, але вірші складаються самі собою. Так само і в живописі. Я можу місяцями думати над картиною, потім стати до мольберта і одразу її намалювати. Тобто поезією і живописом я займаюся не систематично, а коли виникає творче поривання.

Фото: Тарас Воробець

- Дашо, не повірю, що така розкішна жінка як ви, самотня. Зізнавайтеся, чи є у вас коханий?

- Останнім часом мені часто ставлять ці запитання. Взагалі я не люблю обговорювати своє особисте життя. Але зараз можу сказати відверто: я одна, коханого у мене немає. І мене ніколи так не радувала самотність, як зараз. У мене є вихованець – грач, за яким мені приємно доглядати. І поки мене все влаштовує.

- Який чоловік здатний закохати в себе Дашу Астаф'єву?

- Нещодавно я як раз розповідала Юрію Нікітіну про те, що закохана в Зака Кінга, якого називають королем відеомонтажу. Це надзвичайно талановита людина, я переглянула всі його роботи. Ось із таким чоловіком мені ніколи не було б нудно, я б могла закохуватися в нього щодня.

Останнім часом я часто малюю в уяві образ того чоловіка, з яким би хотіла прожити все життя. У моєму житті мрії збувалися безліч разів, аж до дрібниць. Так чому б не намріяти собі ідеального супутника? Ви можете сказати, що це з розряду казок. Але так само я колись мріяла про зустріч з Едріаном Броуді, а потім випадково його зустріла буквально на вулиці. Я мріяла про таку квартиру, в якій я зараз живу. Нарешті, я мріяла потрапити в Playboy – і домріялалась до того, що особисто познайомилася з Х'ю Хефнером, про що навіть і мріяти не сміла.

Фото: Тарас Воробець

- А чого б ви ніколи не пробачили чоловікові?

- Раніше б я сказала: зради. Але якщо ти кохаєш людину, ти дозволяєш їй робити помилки, переживаєш всі неприємності разом з нею і залишаєшся з нею, незважаючи ні на що.

Повʼязані теми:

Наступна публікація