Ексклюзив ТСН. Данилко розповів подробиці сильного побиття "мами" Вєрки Сердючки

Ексклюзив ТСН. Данилко розповів подробиці сильного побиття "мами" Вєрки Сердючки

Ексклюзив ТСН. Данилко розповів подробиці сильного побиття "мами" Вєрки Сердючки

Артист шокований, як інцидент міг статися на такому відомому заході.

Український артист Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка, розповів подробиці побиття його колеги Інни Бєлоконь на Сорочинському ярмарку.

В коментарі журналістам ТСН Данилко зізнався, що сьогодні зміг вперше за три дні зв'язатися із Інною. За словами Андрія, наразі Бєлоконь почувається більш-менш добре.

"Я сьогодні говорив з нею вперше за три дні. Зараз вона почувається більш-менш добре. Завтра ми вилітаємо до Відня, там в нас концерт. Просто ці три дні я теж у якійсь паніці, я нікого не можу видзвонити. Вперше таке було", - поділився артист.

Данилко нам розповів, що наразі Інна перебуває у Сорочинцях, де стався страшний інцидент.

"Вона перебуває у Сорочинцях досі. Вона каже, що не може зараз зі мною розмовляти, вона не сама була. Завтра, я гадаю, що вже дізнаюся, що насправді сталося і через що", - зауважив артист.

Більше за все Данилка обурює, як така страшна подія могла статися на такому знаменитому заході, як Сорочинський ярмарок.

"Я взагалі думаю, як на такому заході, як Сорочинський ярмарок, який володіє статусом всеукраїнської події, таке могло статися. Я шокований. Як це все охороняється? Як так може бути, щоб 12 осіб побили дівчат. Це жах", - обурюється Андрій.

Данилко повідомив, що, окрім Інни та її 18-річної доньки Яни, постраждала ще одна дівчина. І якщо Бєлоконь та її доньку не госпіталізували, то дівчину забрала "швидка".

"Це 12 осіб, вони були напідпитку. Я так розумію, що це сталося у кафе, яке сезонно робить її чоловік Олег. Його не було тоді. Це сталося вночі, з 18 на 19 серпня. Я так розумію, вони пили у цьому кафе. Я думаю, що організаторам варто замислитися. Мають бути організовані якісь служби на час проведення ярмарки. Тому що кількість людей, яка там буває, просто зашкалює", - підсумував Андрій.

Нагадаємо, в ніч на п'ятницю на Сорочинському ярмарку 12 осіб ромської національності сильно побили "маму" Вєрки Сердючки, акторку Інну Бєлоконь та її 18-річну доньку Яну. У дівчини травмована щелепа, Інна ж отримала численні забої обличчя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація