Ексклюзив ТСН.ua. Відома актриса прокоментувала депортацію з Росії соліста "Ненсі"

Ексклюзив ТСН.ua. Відома актриса прокоментувала депортацію з Росії соліста "Ненсі"

Ексклюзив ТСН.ua. Відома актриса прокоментувала депортацію з Росії соліста "Ненсі"

Сергія Бондаренка не пустили в РФ після концерту в Німеччині.

Співробітники Федеральної міграційної служби РФ не впустили в Росію соліста популярного в 90-х поп-гурту"Ненсі" Сергія Бондаренка, який є громадянином України, але з 1996 року живе в Москві.

Про це ТСН.ua повідомила актриса Римма Зюбіна, яка тісно спілкується з учасниками групи.

За її словами, музиканти повернулися до Москви після концертів у Німеччині, проте Бондаренка депортували назад. Разом із Сергієм до Німеччини полетів його батько і засновник групи "Ненсі" Анатолій Бондаренко.

Римма Зюбіна розповіла ТСН.ua, що увечері 9 лютого Анатолій і Сергій Бондаренки були в Німеччині, вони їхали в аеропорт, щоб взяти квитки і полетіти в Київ. Мама Сергія і директор групи Олена залишилася в Москві.

"Олену за цей час замучили російські журналісти, вона не хотіла давати коментарі. Ці люди абсолютно небайдужі до ситуації в країні, у них українські паспорти, вони патріоти. Наскільки я знаю, вони поки не зверталися в наш МЗС у зв'язку з ситуацією, що склалася", - сказала Римма Зюбіна.

Відзначимо, що Анатолій Бондаренко в коментарі виданню "Експрес-online" розповів, що його син внесений до списку людей, які "становлять загрозу національній безпеці РФ" і йому заборонений в'їзд в Росію до 2018 року. В аеропорту "Шереметьєво" Сергія заарештували на добу, тримали в камері, дали брудний матрац, не дозволяли курити і обзивали "довбаним хохлом", розповів Бондаренко-старший.

Повʼязані теми:

Наступна публікація