Еріка розповіла, як "позбулася" конкурентки на серце коханого

Еріка розповіла, як "позбулася" конкурентки на серце коханого

Еріка розповіла, як "позбулася" конкурентки на серце коханого

Еріка поділилася подробицями знайомства із коханим / Фото: viva.ua

Стосунки артистки та її нареченого розпочиналися із своєрідного любовного трикутника.

Українська співачка Еріка, яка офіційно розсекретила бойфренда, поділилася історією знайомства із бойфрендом Сергієм Середою.

Артистка називає коханого своїм "подарунком долі" та зізнається, що її привабило в хлопці виняткове почуття гумору.

"Коли я вперше його побачила, подумала: нічого так - симпатичний, підкачаний. Хоча для мене це не особливо важливо, мене більше приваблюють в чоловікові почуття гумору, це моя слабкість, моя ерогенна зона . А у Сергія з гумором - іскрометним, імпровізаційним -  все склалося. Звичайно ж, це дуже підкуповує", - зауважила вона в інтерв'ю Viva.ua.

Анастасія Кочетова (справжнє ім'я Еріки) вперше розповіла про зародження стосунків із зіркою КВК.

Зірка називає Сергія "подарунком долі" / Фото: viva.ua

"Напередодні минулого року відбулося наше начебто випадкове знайомство. Хоча особисто я вірю в закономірність усього, що відбулося. На той момент я вже рік перебувала в підвішеному стані і тому придивлялася до потенційних кавалерів. І тут мені пропонують вести передачу на музичному каналі, і моїм співведучим стає Сергій", - пригадала співачка.

Виявилося, що тоді на серце Сергія "претендувала" інша дівчина. Своєрідний любовний трикутник та непросту ситуацію вирішила поїздка молодих людей до Одеси.

Закохані разом вже більше року / Фото: viva.ua

"Конкурентка" забула зустріти співачку на вокзалі, тим самим опосередковано звівши молодих людей. 

Мені нічого не залишилася, як зателефонувати Сергію, який, до честі його буде сказано, не тільки примчав до мене рано вранці, спросоння, але ще і поселив в прекрасному готелі, причому всі витрати взяв на себе", - наголосила зірка.

Еріка поки не планує заміж / Фото: viva.ua

Під час візиту рідного міста Сергія пара і зрозуміла, що їхня симпатія переросла у справжні стосунки.

"Уже потім Сергій мені сказав: "Я зрозумів, що це мій шанс, який я просто не маю права упустити!" Сергій поселив мене в найкращий готель, який тільки можна було знайти в цей час року. Мені знадобилася пара годин, щоб привести себе до ладу, а вже до обіду він зустрів мене з букетом квітів і запросив погуляти містом. До кінця дня він уже тримав мене за руку, і було відчуття, що ми давним-давно знайомі.

Стосунки молодих людей почалися із трикутника / Фото: viva.ua

Потім ми повернулися до Києва, відзняли пілотну програму і нарешті зрозуміли, що наша симпатія переростає у щось більше", - запевнила Еріка.

Із весіллям закохані поки не поспішають, оскільки у Насті немає мрій про білу сукню та фату, однак сім'єю артисти себе уже активно називають.

Нагадаємо, Еріка та Сергій Середа ніжно обіймалися під час романтичної фотосесії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація