Фанати назвали Шер "бездушною" через її дивний пост про кривавий теракт у Стамбулі

Фанати назвали Шер "бездушною" через її дивний пост про кривавий теракт у Стамбулі

Співачка супроводила свій текст смайликом у вигляді бомби.

Американська поп-зірка Шер, представниця якої прокоментувала чутки про її "підготовку до смерті", шокувала фанів необережним постом про теракт у Стамбулі.

На сторінці у Twitter співачка написала: "Ми всі молимося за невинних людей у турецькому аеропорті". Текст артистка супроводила смайликами у вигляді бомби та вибуху.

Саме дивні картинки спантеличили підписників Шер. Юзери назвали співачку "бездушною" і "необізнаною", пише DailyMail.

"Шер, вам потрібна допомога. Використати такого роду смайл говорячи про таку трагедію…" - пишуть одні.

"Дійсно Шер? Смайл "бомба"? Час стати дорослою!" - прокоментували інші.

Згодом й сама Шер зрозуміла свою помилку і поквапилася вибачитися

"Думала про моє жахливе становище, безглуздо використала смайл "бомба". Немає пробачення, до цього моменту я використовувала смайли для того, щоб сказати більше, аніж можуть вмістити 140 символів", - пояснила свій вчинок артистка.

Зауважимо, що раніше Ірина Шейк, Мадонна, Джаред Лето та Джамала висловили співчуття родинам загиблих у кривавому теракті у Стамбулі.

Нагадаємо, що увечері 28 червня в міжнародному аеропорту Стамбула імені Ататюрка пролунали вибухи і почалася стрілянина. В результаті теракту загинули 36 осіб, 147 отримали поранення. Більшість загиблих – громадяни Туреччини, але серед них є іноземці. Зокрема, унаслідок трагедії загинула одна українка. Другий громадянин України отримав поранення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація