Фанати розгорнули 20-метровий прапор України на концерті Кароль

Артистка гастролює країною зі своєю різдвяною програмою.

Українська співачка Тіна Кароль, яка стала тренером шостого сезону шоу "Голос країни", дає сольні концерти по Україні з різдвяною програмою "Колядки і обрані хіти".

Прем'єра сольної програми за мотивами музичного фільму каналу 1+1 "Різдвяна історія з Тіною Кароль" користується неймовірним успіхом - всі квитки на концерти артистки розкупили ще до Нового року.

31 грудня Кароль виступила в Одесі і вирушила в тур містами України. З аншлагами відбулися концерти в Миколаєві, українському курорті Буковель, Тернополі та Львові. Завтра Кароль виступить в Києві на сцені палацу "Україна", після чого продовжить своє турне.

Зазначимо, що кожне місто, куди приїжджає співачка, готує їй особливий прийом. Так, у Миколаєві на концерті Тіни Кароль фанати зірки розгорнули 20-метровий прапор України.

Патріотичний флеш-моб організували члени миколаївського фан-клубу Тіни Кароль "ФанТіна".

Коли співачка почала співати пісню "Україна - це ти", близько десяти "фанТіновців" у вишиванках розгорнули і пустили залою прапор країни, який був зшитий на замовлення спеціально до концерту.

Концерт співачки складається з двох частин: у першому відділенні співачка в образі берегині української пісні виконує автентичні колядки та щедрівки в своєму сучасному прочитанні.

"Перша частина концерту буде за мотивами фільму, який покажуть, "Різдвяна історія". Сьогодні ви станете першими свідками колядок, як вони звучать, що це таке, і найголовніше, чому я вирішила виконати колядки, – тому що це ті пісні, які течуть в нашій крові, а знати і любити свої традиції – це відчуття гідності. І поки живуть традиції, жива країна, я в цьому впевнена на сто відсотків", - каже Кароль на початку свого виступу.

Друге відділення Різдвяної програми складається з кращих фрагментів всіх сольних програм співачки за 10 років на сцені: концерти "Полюс притяжения", "9 жизней", "Сила любви и голосу", "Я все еще люблю" об'єднані в один музичний лейтмотив.

Нагадаємо, прем'єра музичного фільму "Різдвяна історія з Тіною Кароль" відбудеться сьогодні у Святий вечір на каналі 1+1 о 22:00.

Нагадаємо, Тіна Кароль розповіла, як заробила свої перші гроші. Зірка з дитинства колядувала з подружками.

Повʼязані теми:

Наступна публікація