Найефектніші сукні церемонії "Оскар - 2011"

Що на "Оскарі" важливіше - роздача статуеток або демонстрація вечірніх туалетів - це питання спірне. Парад суконь на 83-й церемонії вручення нагород.

На церемонії нагородження премією "Оскар" зірки не пропустили можливості похизуватись вечірніми туалетами. Найсмішніше вбранням, як пише сайт lady.tsn.ua, було у акторки Хелени Бонем Картер. Сукня від Coleen Atwood виявилася із сюрпризом. Коли Хелена підвела поділ пишної спідниці, під ним виявилася підв'язка з Юніон Джеком.

В образі фатальної "чорної вдови" постала Шерон Стоун. Чорна сукня на одне плече з плюмажем і висока зачіска виглядали готично і, що гріха таїти, трохи похмуро.

Руденька Емі Адамс обрала синє розшите паєтками плаття від L'Wren Scott. Досить оригінальний вибір, але ще більш оригінальним був вибір прикрас. До синьої сукні Емі обрала підвіску і браслет з великими смарагдами, які, як відомо... зелені.

Скарлетт Йоханссон для "Оскара" обрала мереживну сукню Dolce & Gabbana. Не кращий, потрібно зізнатися, вибір. Але у нас був би шанс обговорити сумнівний колір, спірну фактуру сукні та форми актриси, які збільшились, якщо б не її зачіска. Зачіска Скарлетт - це загальновизнана б'юті-катастрофа вісімдесят третьої церемонії "Оскар". Хто випустив актрису з салону краси завчасно? Скарлетт, на червону доріжку потрібно йти після, а не до укладання волосся.

Сандра Буллок і червоний колір римуються так само ідеально, як троянди і морози. Плаття від Vera Wang - це безпрограшний варіант: яскраво і сексуально.

А ось Менді Мур у Monique Lhuillier начебто теж виглядає гармонійно, але якось нудно. Нудно, Менді, нудно.

Те ж можна сказати і про Cелін Діон в Armani Prive. З Селін взагалі біда, таке відчуття, що вона вже багато років співає одну й ту ж пісню і носить одне й те ж плаття.

Холлі Беррі вирішила всіх здивувати, для "Оскара" вона обрала ніжне вбрання від Marchesa. Така сукня у поєднанні з фірмовою короткою стрижкою Холлі виглядає сміливо і нетривіально.

Актриса Гіларі Свонк в сукні від Gucci з довгим шлейфом виглядала, як завжди, на мільйон доларів.

Ніколь Кідман у Dior була прекрасна, але, на наш погляд, аж надто сувора.

Одне із найкращих вбрань "Оскара" продемонструвала Кейт Бланшетт. Її сукня Givenchy, розшита перлами ніжно-рожевого кольору, виглядала яскраво і благородно. Ось так і повинні виглядати легендарні ельфійські цариці.

Наталі Портман у фіолетовій сукні Rodarte була чарівна. Як відомо, Наталі зараз чекає дитину, тому вибір фасону сукні у неї був невеликий - звичайно, завищена талія.

Головна дебютантка церемонії Хейлі Стайнфелд теж обрала Marchesa. Виглядала мило і по-дівочому. Будемо сподіватися, що ця перша модна удача не випадкова. Ми за тобою спостерігаємо, Хейлі!

Ще одне червоне плаття, цього разу від Versace, - вибір Дженніфер Хадсон. Прекрасний вибір, навіть додати нічого.

Гвінет Пелтроу, яка, як ми пам'ятаємо, вміє порадувати невдалим вибором, цього разу не залишила їм жодного шансу, її сріблясте плаття від Calvin Klein було бездоганним.

Милі Куніс в Elie Saab Couture - однозначний переможець у номінації декольте 2011. Саме так потрібно вигулювати красиве декольте. І як їй це вдалося? Може, справа в розмірі? Адже він завжди має значення, а занадто добре - теж не завжди добре.

І, наостанок, Флоренс Велч в Valentino, яка демонструє нам, як власне волосся можна зробити яскравим акцентом і головною прикрасою вечірнього туалету.

Олена Солнцева

Найефектніші сукні церемонії "Оскар - 2011"

Найефектніші сукні церемонії "Оскар - 2011"

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мода сезона весна-лето 2017
Наступна публікація