Парад суконь на "Каннському кінофестивалі - 2011"

Голлівудські зірки підібрали для червоної доріжки "Каннського кінофестивалю - 2011" вишукані та елегантні сукні.

Вчора, 11 травня, відбулася церемонія відкриття Каннського кінофестивалю, на червоній доріжці елегантні жінки були у вишуканих сукнях. Які тенденції переважали цього року?

Актриса та модель Фань Бінбін - велика оригіналка у виборі вечірніх туалетів. Цього разу вона зробила ставку на етніку і вдягнула червону сукню лаконічного крою з декорованими принтами у вигляді журавлів.

Сальма Хайєк любить вбрання від Gucci. У шкіряному платті-бюстьє вона позувала під час фотоколу, а на червоній доріжці акторка з'явилася в жіночому туалеті, розшитому стразами і бісером.

Айвшарія Рай вирішила не змінювати перевіреним брендам і з'явилася на червоній доріжці в розшитому мереживом платті Elie Saab. Глядачі не могли не відзначити, що в ньому індійська красуня виглядала ніжно і дуже жіночно.

Кароліна Куркова стала однією з небагатьох зірок, що вибрали плаття насиченого тону, адже в моді зараз - пудрові відтінки на зразок бежевого, блідо-лимонного, рожевого і золотистого. Але супермодель віддала перевагу фіолітовій сукні від Armani Prive.

Ума Турман в цьому році входить до складу членів журі, тому вона просто зобов'язана виглядати на всі сто. Біле плаття Versace, декороване пір'ям, а також великі смарагди.

У Мелані Лоран, нового "обличчя" аромату Dior, було просте, але разом з тим ефектне плаття, яке підкреслило її талію і красиві груди.

Читайте також:

У Франції відкрився 64-й Каннський кінофестиваль

Даша Астаф'єва поїхала у Канни презентувати фільм

Оголошено програму Каннського кінофестивалю

Парад суконь на "Каннському кінофестивалі - 2011"

Парад суконь на "Каннському кінофестивалі - 2011"

Повʼязані теми:

Наступна публікація