Парад суконь на закритті Каннського кінофестивалю 2011

У Франції відбулась церемонія закриття Каннського кінофестивалю 2011. Зірки дефілювали червоною доріжкою у розкішних вбраннях.

На церемонії закриття Каннського кінофестивалю 2011 голлівудські зірки дефілювали червоною доріжкою у елегантних суконь. 

Член журі Ума Турман була у синій довгій сукні, горловина та краї сукні були оброблені яскравими камінчиками. А ось актриса Кірстен Данст, яка отримала "Золоту пальмову гілку" за найкращу жіночу роль була у сукні із корсетом у блискітках та у чорних туфлях на високих підборах. 

А ось французький режисер Майвенн Ле Беско вразила усіх червоною сукнею, яка спадала на одне плече. 

Відома чеська модель Кароліна Куркова вдягла світлу простору сукню із обробкою. Французька модель Мелані Лаурент була у пісочній довгій сукні із накидкою. 

Акторки Джейн Фонда та Діді Гарднер контрастували на одній сцені. Джейн була у вузькій довгій сукні золотистого кольору, а Діді чорну шовкову сукня для закриття кінофестивалю. 

А ось український режисер Марина Врода, яка виборола "Пальмову гілку" за короткометражку "Крос", була у вільній сукні темно-синього кольору, прикрашеній бісером.

Читайте також:

У Каннах оголосили переможців: серед них українська режисерка

Фон Трієра оголосили персоною нон грата на Каннському кінофестивалі

Фільм про загибель принцеси Діани викликав скандал у Каннах

Наступна публікація