У Сіднеї обрали "Міс Австралію-Всесвіт - 2010"

Титул "Міс Австралія-Всесвіт - 2010" завоювала модель із Сіднея Джесінта Кемпбелл. У конкурсі змагалось 30 фіналісток.

У Сіднеї обрали найкрасивішу дівчину. За підсумками конкурсу "Міс Астралія-Всесвіт-2010", який відбувся 17 червня, перемогла Джесінта Кемпбелл.

Всього у конкурсі було 30 фіналісток, але Джесінта змогла підкорити серця членів журі не лише своєю зовнішністю, а й своїми відповідями у конкурсі запитань.

Нагадаємо, в квітні цього року розгорівся скандал через те, що одна з фіналісток конкурсу "Міс Австралія" здалася лікарям і дієтологам надто виснаженою, вони вважали, що її худорлявість є небезпечною для здоров'я і служить неправильним прикладом для молодих австралійок.

19-річна модель із Сіднея Стефані Номоська потрапила у фінал в числі 32 дівчат, обраних журі з 7000 претенденток зі всієї країни. Номоська зайняла друге місце, наступного дня після конкурсу місцеві газети вийшли із заголовками: "Кістлява або красива?" і фотографіями, на яких анорексична Номоська позує в червоному бікіні. Лікарі і дієтологи одразу підняли тривогу, оскільки індекс маси тіла в моделі складає всього 15,1 при допустимій нормі 18. Цей показник обчислюється як співвідношення ваги тіла в кілограмах на квадрат зростання в метрах. Стефані Номоська при зрості 180 см важить всього 49 кг.

Читайте також:

Конкурс краси "Міс Чемпіонат світу-2010"

"Міс США" виявилася переможницею стриптиз-конкурсу

Міс Росія - 2010" стала 18-річна модель з Єкатеринбурга

Наступна публікація