Феєричні Muse "порвали" НСК "Олімпійський": фантастична візуалізація та вражаюче шоу

Феєричні Muse "порвали" НСК "Олімпійський": фантастична візуалізація та вражаюче шоу

Глядачі лишилися у захваті від виступу британських рокерів.

У п'ятницю в українській столиці відгримів другий день фестивалю UPark, у рамках якого на НСК "Олімпійський" виступили Poets of the Fall, My Vitriol та Hurts, а хедлайнерами заходу стали Muse.

Здебільшого люди почали підтягуватися, коли на сцені з'явився британський гурт Hurts. І вже тоді музиканти задали тон усього вечора.

Фронтмен колективу Тео Хатчкрафт безупинно спілкувався із залою, радував фанів добре знайомими хітами. А під кінець виступу співак узяв квіти та розкидав їх глядачкам просто зі сцени.

Слідом за Hurts з запізненням усього в 10 хвилин перед публікою з'явилися британські рокери Muse.

Їхнього виступу глядачі чекали понад усе. Варто зазначити, що послухати Muse прийшло вдвічі більше людей, аніж під час першого дня фестивалю, коли виступали Red Hot Chily Pappers.

Що ж, сподівання фанів були виправдані. Можна сміливо сказати, що Muse "порвали" залу. Майже півтори години неймовірного вокалу Меттью Белламі під супровід феєричної гри музикантів. Зауважимо, що й спілкуватися із залою Белламі не забував. Виступ гурту супроводжувався "космічною" візуалізацією, як-то робот, який наче маріонетками управляв музикантами, чи то Чумацький шлях просто на екранах.

Аби закріпити вражаючий ефект від свого виступу наприкінці концерту гурт засипав глядачів конфеті, а потім "вистрілив" у фанів стрічками.

Шанувальники лишилися у неймовірному захваті від побаченого. Окрім того глядачі зауважили, що на відміну від концерту RHCP, коли просто під час виступу "перців" вирубився звук, Muse звучали ідеально.

Нагадаємо, що пояснюючи інцидент із зникненням звуку на RHCP директор фестивалю UPark Микола Ісідоров розповів ТСН.ua, що звуковик Muse вважається одним з кращих в Європі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація