Фіналістка "Євробачення 2016" Джамала назвала, хто з конкурентів на конкурсі їй подобається

Фіналістка "Євробачення 2016" Джамала назвала, хто з конкурентів на конкурсі їй подобається

Фіналістка "Євробачення 2016" Джамала назвала, хто з конкурентів на конкурсі їй подобається

Фото: Світське життя

Зірка поспілкувалася із Осадчою про своє вбрання та ставлення до представників нетрадиційної орієнтації.

Представниця України на цьогорічному "Євробаченні" Джамала, яка "підірвала" залу потужним виступом та пройшла до фіналу конкурсу, прокоментувала вибір костюму для відповідального виступу, йдеться у "Світському житті".

"У Стокгольмі на прес-конференціях, прогулянках, завжди я буду лише в українському вбранні від наших дизайнерів. Щоб усі питали: "Звідки ти це взяла?" і всім хотілося приїхати до нас не тільки тому, що в нас гарна музика, а тому що в нас красиві вбрання і, взагалі,  ми – круті. І в музиці, і в словах моєї пісні є дуже багато фольклору. Мені хотілося виглядати дуже космополітично. Мені хотілося виглядати, як сучасна людина, яка точно знає, звідки вона і пам'ятає своє коріння, але не хотілося, щоб це була і вишиванка, і феска, і все разом", - розповіла зірка про своє конкурсне вбрання.

Крім того, Джа зізналася Катерині Осадчій, чиї виступи серед конкурентів їй подобаються.

"Мені здається, дуже кльовий француз, Амір. Ми з ним навіть познайомилися і він мені сказав: "Я не гей". Я так здивувалася, чому він це говорить. Мені подобаються британці, голландці. Виходить, що це всі чоловіки, я не знаю чому", - прокоментувала Джамала свої симпатії серед конкурентів на музичній першості.

Українська співачка спокійно та позитивно ставиться до представників нетрадиційної сексуальної орієнтації, яких у Європі немало.

"Я була в Амстердамі і можу сказати, що 99% людей в залі – це були представники сексуальних меншин. Вони дуже кльові. Підходили, цікавилися, звідки в мене вбрання, зачіска і таке інше. Мені це приємно", - зауважила артистка.

Зауважимо, вже завтра, 14-го травня Джамала виступить у фіналі цьогорічного "Євробачення". Свою проникливу "1944" зірка заспіває 21-ю.

У другому півфіналі, який відбувся 12-го травня, Джамала виступала під номером 14. У своїй композиції вона розповідає історію депортації своєї сім'ї із Криму в середині минулого століття. А як ви думаєте, хто переможе на Євробаченні 2016? Голосуйте:

До речі, днями відомий російський критик і журналіст Артур Гаспарян назвав пісню, номер і вокал Джамали найкращим на Євробаченні 2016. А ми тим часом підготували ще й цікавий відеотест, де пропонуємо вам вгадати хіти Євробачення із кількох нот. Впораєтесь?

Напередодні від'їзду на Євробачення Джамала розповіла про своє вбрання для конкурсу

Напередодні від'їзду на Євробачення Джамала розповіла про своє вбрання для конкурсу

Повʼязані теми:

Наступна публікація