Фреймут розповіла історію кохання із чоловіком, якому народила сина

Фреймут розповіла історію кохання із чоловіком, якому народила сина

Зірка поділилася, з чого розпочався її роман із Володимиром Локотком.

Ведуча програми "Новий інспектор Фреймут. Міста", яка стартує на "1+1" вже цієї осені, Ольга Фреймут дала відверте інтерв'ю журналу "Караван історій" і розповіла про те, який шлях їй довелося пройти, перш ніж стати відомою телеведучою, журналісткою і медійної персоною. Ольга зізнається, що робота - одна з тих речей, які роблять її щасливою:

"Народився син - і практично в той же час з'явилася ідея нового проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста". Я вдячна своїй команді за ідею. Коли мені розповіли про цей задум, я відчула щастя".

Телеведуча мріє, щоб життя простих жителів в містах України стало комфортнішим, і в новому проекті "Новий інспектор Фреймут. Міста" вона хоче надихнути людей зайняти активну позицію в розвитку міста, а не перекладати відповідальність на інших.

"Я дуже люблю географію України, ось ці контури на карті і все, що всередині них. Я хочу, щоб людям було в країні так само комфортно, як у себе вдома. У своєму будинку я роблю ремонт, ставлю меблі, фортепіано, кладу на стіл прибори і тарілки…Я хочу, щоб Україна була так само комфортною для життя. Наш проект буде вказувати на помилки в управлінні містом, і завдяки цьому країна почне змінюватися", - зазначає Ольга.

Крім того, телеведуча вперше розповіла історію кохання з гендиректором "Нового каналу" Володимиром Локотко. В інтерв'ю Ольга Фреймут зізналася, що її роман з коханим не можна назвати службовим

"Він почався пізніше, коли ми вже не працювали разом. Пам'ятаю, я працювала в Євпаторії, коли нам зателефонували і сказали, що попередній директор залишив пост, призначений новий. І він дуже гарний. Всі дівчата-журналістки стали приходити на роботу причепурені, в коротких спідницях. Я над ними сміялася, оскільки тоді була в інших стосунках, у мене не було причин закохуватися. Вперше поспілкувавшись з Володимиром Володимировичем особисто, я одразу відчула себе захищеною. Він став моїм ангелом-охоронцем на каналі, хоча між нами не було ніяких симпатій і романтики", - розповіла Ольга.

За словами ведучої, через деякий час вона почала сумувати за Володимиром. Вони зустрічалися по роботі. У певний момент Фреймут чесно зізналася Локотку, що їй його не вистачає.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко / Фото: karavan.ua

Коли Ольга Фреймут залишила попереднє місце роботи і стала ведучою "1+1", вона продовжувала спілкуватися із Володимиром як екс-колега та друг.

"А потім сталася одна історія... Я була в Швейцарії і відвідала могилу Шанель. Вона мій кумир, жінка, якою я захоплююся. Біля її могили я попросила: "Габріель, будь моєю хрещеною". І в той же день Володя написав мені SMS, хоча перед цим ми довго не спілкувалися. Для мене це був знак: наші долі склалися як пазл. Наші стосунки почалися з цього моменту", - розповіла Фреймут.

Нагадаємо, на початку травня Ольга Фреймут вдруге стала мамою. Ольга народила сина, однак ім'я батька малюка ведуча тримала у таємниці. Згодом зірка розсекретила коханого. Ним виявився гендиректор "Нового каналу" Володимир Локотко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація