Фронтмен Rammstein Ліндеманн став жертвою путінської пропаганди

Фронтмен Rammstein Ліндеманн став жертвою путінської пропаганди

Тіль Ліндеманн вже підключив до справи адвокатів.

Лідер німецького рок-гурту Rammstein Тіль Ліндеманн зізнався, що став жертвою путінської пропаганди.

Справа у тому, що Мережею ширяться фото, де музикант позує у футболці з російським президентом Путіним. Проте Ліндеманн зауважив, що це неправда.

Як з'ясувалося, футболка із зображенням Путіна – фотошоп. Насправді на ній не обличчя російського президента, а стилізований череп з кістками, повідомляє Bild.

Ба більше, російські ЗМІ, які поширили світлину, гучно супроводили її "текстом лідера Rammstein"

"У Німеччині навіть Ангела Меркель не може похвалитися такою популярністю, як Путін. Він мені подобається, він сильний лідер, а не маріонетка. Я вважаю несправедливими всі ці політичні нападки на вашу країну".

Обурений Ліндеманн наголосив, що це не його слова. Музикант також пояснив, звідки ж взялося це злощасне фото

"Все це повна нісенітниця! Ми грали в Москві 19 червня. Друзі російського промоутера Еда Раднікова підійшли до мене до початку концерту і сунули мені в руку телефон зі словами: "З привітом від Володимира Путіна". Після цього мене запитали, як мені подобається Москва. Тоді я підняв великий палець вгору і сказав: "Москва - чудове місто". Ось і все", - цитує Ліндеманна його прес-служба.

Соліст Rammstein вже підключив до цієї справи адвокатів.

Нагадаємо, у квітні стало відомо, що група Rammstein судиться з німецькою владою через цензуру. У 2009 році було тимчасово заборонено альбом групи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація