Фронтвумен The Hardkiss Саніна після народження первістка відіграє акустичний концерт

Фронтвумен The Hardkiss Саніна після народження первістка відіграє акустичний концерт

The Hardkiss виступить із акустичним концертом онлайн

Виступ групи відбудеться в київському представництві мережі "ВКонтакте".

Українська група The Hardkiss, солістка якої Юлія Саніна в кінці листопада стала мамою, повертається після тримісячної відпустки.

Вже в цей четвер, 24 грудня, колектив зіграє спеціальну новорічну акустику в київському представництві мережі "ВКонтакте". Цей концерт в реальному часі зможуть побачити всі охочі.

"Ми вкрай рідко граємо акустику, тим більше, для такої значної кількості глядачів, що перебувають в різних точках земної кулі. Дія відбуватиметься в дуже цікавому місці Києва – в українському офісі мережі "ВКонтакте", який розташований в одному із скляних куполів "Арена-Сіті", - розповіла Саніна.

The Hardkiss в акустиці – це Юлія Саніна (вокал), Віталій Онискевич (клавіші) і Роман Скоробагатько (гітара).

Трек-лист концерту музиканти тримають в секреті – як і ту інформацію, якою поділяться під час трансляції. Колектив має намір озвучити подробиці гастрольного графіка на найближчі півроку.

Початок онлайн-концерту о 19:00 (за Києвом). Подивитися його можна буде в офіційному співтоваристві команди: vk.com/thehardkiss.

Нагадаємо, солістка The Hardkiss Саніна зворушила шанувальників фотографією новонародженого сина. Артистка опублікувала фото малюка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація