Ганна Завальська розкрила стать своєї дитини

Артистка розговорилася на своєму концерті "З Голлівуду з любов'ю".

Співачка Ганна Завальська, яка в грудні минулого року стала мамою, відіграла в Києві сольний концерт "З Голлівуду з любов'ю".

Артистка зібрала аншлаг. Нове яскраве шоу співачки буквально підкорило столичних меломанів.

Ганні вдалося поєднати джаз, кіно і романтику, тим самим передаючи глядачам незвичайну атмосферу старого доброго Голлівуду.

На цілих півтори години публіка перенеслася в епоху розквіту класичного американського кінематографа, відчувши себе сучасниками видатних Фреда Астера, Джуді Гарленд, Лорен Бэккол і інших чудових акторів. Великий екран став невід'ємною частиною шоу. Глядачі могли побачити найяскравіші епізоди з американських шедеврів.

Для першої появи на сцені Ганна обрала розкішну пастельну сукню від всесвітньо відомого дизайнера Sue Wong, образ співачка доповнила зачіскою і прикрасами, які до дрібниць повторювали стиль голлівудських дів 30-40-х років.

Виявилося, що витончена сукня Wong важить кілька кілограмів, оскільки вона розшита мільйоном намистин і страз. При цьому співачка ніяк не зважала на це і просто пурхала в дизайнерському вбранні.

Під віртуозний акомпанемент джазового тріо Олексія Боголюбова головна героїня музичного дійства постала перед публікою і зазвучала чарівна "Cheek to Cheek", на великому екрані з'явилися кадри з американських ретро-кінострічок, шоу почалося... Далі Ганна Завальська все більше і більше захоплювала глядачів не тільки ідеальним виконанням дивовижних "Carioca", "The Way You Look Tonight", "Love Is All", а і енциклопедичним знанням найбільш захоплюючих історій і кінофактів, пов'язаних з кожною піснею програми.

Артистка просто на сцені змінювала блискучі накидки і шалі, а зала невпинно захоплювався красою. Ганна разом з балетом D'arts Dance Project танцювали і повністю заволоділи увагою глядачів - завороживши всі погляди на собі. У кращих традиціях американських мюзиклів співачка і танцюристи кілька разів виходили в глядацький зал.

Друга частина шоу "P Голлівуду з любов'ю" запам'яталася новим образом Ганни Завальської – вишукана чорна сукня вдало продемонструвала струнку фігуру співачки. Цей образ артистка підкреслила розкішним кольє та довгими рукавичками. Далі зал почув "Zing", "Over the Rainbow", "Get Happy". А під пісню "Amado Mio" Аня майстерно повторила рух акторки Ріти Хэйворт, яка виконала оригінал у фільмі "Гільда". Майже на завершення шоу на сцені розіграли справжнє театральне дійство - наповнений символізмом кіноепізод зі спаленням листа викликав у публіки цілу гаму непідробних емоцій.

Цікаво, що Ганна Завальська, яка нещодавно шокувала країну несподіваною новиною про власне материнство, стримала обіцянку і зі сцени розкрила стать своєї дитини. Аня та її чоловік, композитор Дмитро Саратський вже два місяці, як стали батьками чудового хлопчика. Цю новину глядачі зустріли щирими, бурхливими оплесками.

Глядачі не відпускали співачку зі сцени і викликали на біс. Ганна виконала кілька пісень і попрощалася до швидкої зустрічі на наступному голлівудському концерті.

Нагадаємо, Завальська постала у зворушливій фотосесії з животиком. Зірка позувала, будучи в "цікавому" стані.

Повʼязані теми:

Наступна публікація