Гімн України у виконанні зірок "1+1" переглянули більше мільйона разів

Відео набрало неабияку популярність у Мережі.

Гімн України у виконанні ведучих та зірок "1+1", показаний телеканалом у новорічну ніч, тріумфував у соціальних мережах.

Відео у найбільш популярній соціальній мережі в Україні Facebook подивився  мільйон користувачів, а тридцять одна тисяча  зробила перепост. Загальне охоплення публікації  у Facebook склало майже два з половиною мільйони користувачів. Телевізійну версію Гімну у новорічну ніч переглянули понад шість мільйонів українців.

Нагадаємо, одразу після промови Президента українців привітали та зворушливо заспівали Гімн маленькі учасники та переможниця "Голосу.Діти-3", актори Студії "Квартал 95", Національна паралімпійська збірна України, герої проекту "Переможці", ведучі Алла Мазур, Наталя Мосейчук, Юрій Горбунов, Катерина Осадча, Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Людмила Барбір, Марина Леончук, Валентина Хамайко, Руслан Сенічкін, Анатолій Анатоліч, Олександр Попов, Дмитро Комаров, Ольга Фреймут, Олексій Душка, Олександр Дубинський, Святослав Гринчук та тренер "Голосу країни-7" Джамала, яка виконала сольну партію.

Традиційно в новорічну ніч телеканал "1+1" показує гімн України, дивуючи глядачів цікавими ідеями його виконання. Цього року гімн був представлений у двох версіях, телевізійній та  Інтернет-версії, яка стала сюрпризом для користувачів мережі, бо переглянути її можна в інноваційному форматі 360⁰.

Нагадаємо, п'ятий рік поспіль телеканал "1+1"  утримує позиції лідера телеперегляду 31 грудня та новорічної ночі, з великим відривом випереджаючи конкурентів. У новорічну ніч (з 22:00 до 1:00) частка сягала 30.4% (18-54, Україна) та 33.2% (18-54 50К+). Гімн також став найрейтинговішою подією новорічної ночі та всього року: рейтинг за аудиторією 18-54 (Україна) склав 16.2%, частка - 34.9%, а за аудиторією 18-54 (50К+) - 16.3% та 37.7% відповідно.

Вже не вперше державний гімн від "1+1" набуває популярності у соціальних мережах. Новорічний гімн-2016, який дітки-учасники "Маленьких гігантів" виконали разом з учасниками проекту "Голос. Діти-2" , та ліричний гімн, створений каналом з нагоди 25 річниці Незалежності України, зібрали у facebook по півмільйона переглядів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація