Глядачі каналу "1+1" побачили перші серії нового мультфільму "Козаки. Футбол"

Глядачі каналу "1+1" побачили перші серії нового мультфільму "Козаки. Футбол"

Глядачі каналу "1+1" побачили перші серії нового мультфільму "Козаки. Футбол"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Показ мультфільму відбуватиметься в ефірі "Сніданку з 1+1".

Починаючи з цього тижня, глядачі каналу "1+1" щоранку по буднях зустрічають у компанії легендарних козаків - Ока, Грая і Тура. Нові серії мультфільму "Козаки. Футбол" можна побачити з понеділка по п'ятницю о 7:35 в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

У прем'єрному епізоді мультяшні козаки вирушили дивитися футбольний матч до Парижу, де мушкетери зіграли з гвардійцями кардинала, а воротами на стадіоні служили Тріумфальна арка і Ейфелева вежа. Цікаво, що французький епізод мультфільму "Козаки. Футбол" є улюбленою серією сценариста проекту Антона Базелинського: "Про країну кохання вдалося створити справжню романтичну комедію з усіма атрибутами жанру, що триває всього 100 секунд. При цьому ми не забули про футбол, показали французькі пам'ятки і навіть кілька знаменитостей. Дуже "смачною" вийшла пікантна паризька суміш футбольних баталій, зворушливого кохання і української винахідливості головних героїв".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

До речі, перед тим, як приступити до роботи над мультфільмом про легендарних козаків, творча група зібрала безліч інформації про культуру, традиції, особливості кожної країни, про її футбольних діячів, клуби, збірні команди, стадіони. Отже, в мультфільмі "Козаки. Футбол" глядачі каналу "1+1" побачать багато знаменитих персонажів, наприклад, королеву Великобританії Єлизавету ІІ, польського астронома Миколу Коперника, популярних футболістів Кріштіану Роналду, Девіда Бекхема і ін.

Зазначимо, відродити легендарних героїв і підтримати розвиток української анімації вирішили "1+1 медіа", студія анімації "Baraban" і онлайн-кінотеатр "Megogo". За сюжетом нового проекту "Козаки. Футбол", головні герої - Око, Грай і Тур - відправляться в подорож Європою. Кожна серія присвячена їх пригодам у новій країні. Так, наприклад, козаки влаштують кориду в Іспанії, побачать Лох-Неське чудовисько в Шотландії і зустрінуться з джином у Туреччині. Всього у проекті 26 серій по 2 хвилини.

Побачити нові серії мультфільму "Козаки. Футбол" можна за посиланням 

Повʼязані теми:

Наступна публікація