Голосиста Тіна Кароль заспівала українських колядок та найвідоміші хіти у Києві

Зірка зібрала аншлаг у палаці "Україна".

У четвер, 7 грудня, українська співачка Тіна Кароль, яка представила нову ліричну пісню про "віру, надію та любов", дала концерт у Києві.

Зірка виступила в рамках свого всеукраїнського різдвяного туру "Колядки та обрані хіти". Попри те, що концерт відбувся на Різдво, зала палацу "Україна" була заповнена вщерть. У різдвяний вечір Кароль зібрала аншлаг.

Зауважимо, що Тіна практично не стала затримувати виступ і вийшла на сцену лише з 20-хвилинним запізненням.

Виступ зірки складався з двох частин. Під час першої Кароль виконала знамениті українські колядки та щедрівки, які прозвучали у музичному фільмі "Різдвяна історія з Тіною Кароль", прем'єра якого відбулася напередодні Різдва на каналі "1+1".

А от під час другого відділення Кароль порадувала глядачів своїми найвідомішими хітами, які були написані за 10 років творчості зірки. Зокрема, зі сцени пролунали "Ніжно", "Ноченька", "Выше облаков", "Помню", а також нова композиція Кароль "Сдаться ты всегда успеешь".

Того вечора Тіна Кароль двічі виходила на "біс", порадувавши прихильників хітами "Мы не останемся друзьями", "Ключик", "Люблю его", "Подруга", "Удаляюсь", "Шиншилла". А от коли Тіна виконала композицію "Україна – це ти" шанувальники артистки розгорнули у залі величезний український прапор.

Зазначимо, що в рамках туру співачка виступить ще в Дніпропетровську та Харкові.

Нагадаємо, Тіна Кароль стала тренером шостого сезону шоу "Голос країни" на "1+1". Співачка вже вп'яте посяде у тренерському кріслі вокальних проектів телеканалу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація