Головні холостяки Верховної Ради розкажуть Катерині Осадчій, чому досі неодружені

Головні холостяки Верховної Ради розкажуть Катерині Осадчій, чому досі неодружені

Фото: Світське життя

Також "Світське життя" покаже весілля популярної співачки.

У новому випуску "Світського життя", який вийде в ефір цієї п'ятниці рівно о 22.00, Катерина Осадча завітає на весілля до співачки Наталки Карпи та бійця АТО Євгена Терехова ("Титанового"Джексона). Пишне весілля днями відбулося у Львові.

Наречену до вівтаря вів тато, у дружбах пари -  медійні обличчя та народні депутати: Володимир Парасюк та Андрій Лозовий. Холості народні обранці пильно приглядалися до поружок нареченої та нарікали на самотнє життя.

Фото: Світське життя

Володимир Парасюк емоційно зізнається "Світському життю", що бути дружбою - то вже його хоббі, бо депутата, як майже останнього з компанії  неодруженого чоловіка, часто запрошують друзі на весілля.

Фото: Світське життя

"А ось кого мені у дружби звати, коли буду одружуватися - вже не знаю", - сміється Парасюк. 

Фото: Світське життя

Та шанс покликати народного депутата до себе на весілля мають не тільки друзі Володимира Парасюка, а й його виборці. Він згадає, як потрапив на просте сільське весілля до незнайомої пари, та й там не розгубився.

"Колоритне було весілля. Була і бійка!" - каже Парасюк.

Фото: Світське життя

Ще один завидний холостяк Верховної Ради, 27-річний заступник Олега Ляшка Андрій Лозовий зізнається, чому розлучився з минулою дівчиною та одразу попередить свою майбутню дружину: він - холерик, тому має важкий характер.

Фото: Світське життя

"То має бути свята людина поруч, щоб мене витримати", - самокритично додає він.

А ось Ігор Мосійчук, який вже двічі гуляв власне весілля, готується до третього. І навіть схуд на 103 кілограми. Наречена депутата разом з обома колишніми дружинами підтримувала коханого на судових слуханнях. 

Фото: Світське життя

Як Володимир Парасюк та Андрій Лозовий обирають жінок? Про скількох дітей мріє Ігор Мосійчук з третьою дружиною? Не пропустіть! Кохання і депутати! У п'ятницю, о 22.00, на 1+1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація