Горбачова взяла прізвище Юрія Нікітіна та показала фото з казкового весілля

Горбачова взяла прізвище Юрія Нікітіна та показала фото з казкового весілля

Фото: Поліна Ільченко і Віктор Распутін

Зіркова пара одружилася у замку "Радомисль".

У Мережі з'явилися світлини з казкового весілля Ольги Горбачової та Юрія Нікітіна, які одружилися минулого четверга.

Свято зіркової пари вийшло сповненим незвичайними для світського формату моментами. Ритуал об'єднання двох родів, благословення батьків, збирання молодої, зустріч молодого, прикрашання гостями весільного гiльця, обряд даровизни, краяння короваю, покривання молодої і безліч інших стародавніх звичаїв.

У цей день до молодих традиційно зверталися "Князь" і "Княжна", і під бурхливі овації гості першими дізналися, що "княжна-наречена" таки стала Нікітіною.

Правильне обрядове українське весілля нареченій захотілося зробити після свого туру музеями "7 Життів Жінки", коли вона занурилася в нашу культуру і відчула внутрішню потребу відновити зв'язок з традиціями.

Фото: Поліна Ільченко і Віктор Распутін

А після візиту в музей Івана Гончара і консультації з головними хранителями Ольга остаточно вирішила, що свято буде народним, автентичним і, першою чергою, усвідомленим для дорослої пари, чиї стосунки пройшли через труднощі і не були глибоко пережиті в спільному першому шлюбі.

Фото: Поліна Ільченко і Віктор Распутін

"Для мене весілля почалося з дивовижної сукні Роксолани Богуцької, створеної в стародавніх весільних традиціях, і з музею Гончара. Саме там мене посадили вишивати весільний рушник, пояснили сакральне значення кожного символу та обряду із різних регіонів, допомогли знайти жінок, які печуть короваї з молитвами і співами, і пояснили навіщо нареченій, та будь-якій жінці потрібен дукач. Біля музею, ми зустріли і дивовижний колектив "Рожаниця". Вони просто неба сиділи і співали. Коли ми почули, як вони це роблять, то просто підійшли і запросили на весілля! Саме вони провели нам всі обрядові церемонії і зробили це свято особливим і унікальним", - захоплено розповіла наречена.

Фото: Поліна Ільченко і Віктор Распутін

У своєму зверненні до гостей молодята подякували кожному, хто став частиною їхнього щастя, і назвали цей день не тільки довгоочікуваним для себе, але й для всіх, хто вірить, що зруйноване можна відновити, що немає потреби обмежувати себе власними рішеннями.

Для кращого розуміння один одного всі гості вчилися цього вечора танцювати традиційні купальські танці. І, звичайно ж, наречена водила хороводи з усіма незаміжніми дівчатами, дала кожній приміряти вінок з барвінку і передала його тій, чия стрічка виявилася прив'язаною до вінка!

Фото: Поліна Ільченко і Віктор Распутін

"Мені здалося, що всі гості були дуже натхненні святом. Хоч ми, насамперед, все робили для нашої пари, - це додаткова винагорода, що радісним зі свята пішов кожен. Що стосується мене, то я настільки переживала і контролювала процес, що змушена була собі постійно нагадувати: "Це не вечірка, яку ти проводиш, це твоє весілля, отримуй задоволення!". Але розслабитися і відчути свято по-справжньому я змогла тільки коли на сцену вийшла Вєрка Сердючка та її карколомний Band. Воістину, кращі весільні артисти в світі! Андрій Данилко зробив всім нам фантастичний подарунок"- поділилася Ольга.

Юрій Нікітін після свята зазначив: "Я щасливий і радий, що це сталося в цей час, в цьому місці і з цією жінкою".

Повʼязані теми:

Наступна публікація