Група "Ленінград" змінила текст скандальної пісні про лабутени заради ефіру

Група "Ленінград" змінила текст скандальної пісні про лабутени заради ефіру

Група "Ленінград" змінила текст скандальної пісні про лабутени заради ефіру

Фото: YouTube

З пісні довелося прибрати нецензурні вислови.

Групі "Ленінград" довелося змінити текст своїй скандальної пісні "Експонат" заради живого виступу в шоу "Вечірній Ургант", який вийшов в ефір 29 січня.

Телевізійну версію пісні про "лабутени" довелося позбавити нецензурних виразів. Також артисти вирішили доповнити куплет згадкою виставки художника Валентина Сєрова, яка минулого тижня викликала небувалий ажіотаж в Росії.

Крім музикантів на сцені з'явилася і виконавиця головної ролі в гучному кліпі Юлія Топольницька. Нагадаємо, кліп за два тижні зібрав на YouTube 25 мільйонів переглядів.

Про те, що текст довелося змінити заради трансляції, у своєму Instagram повідомив лідер групи Сергій Шнуров. "На мій погляд, навіть ця здавалося б незначна заміна завдала шкоди поетичній цілісності. Компроміс, на який ми пішли заради трансляції і на прохання товаришів, сподіваюся, того вартував", - написав Шнуров.

Нагадаємо, нещодавно виставка Ван Гога в Москві вирішила влаштувати акцію, на яку її надихнула пісня групи "Ленінград" - "Експонат". Організатори запропонували 13 і 14 лютого всім дівчатам у взутті на шпильках висотою від 10 см і більше відвідати виставку безкоштовно, а всім "Серьогам", що прийдуть на виставку з парою, отримати 50% знижку.

Як відомо, суперпопулярний хіт угруповання "Ленінград" починається зі слів "Водив мене Серьога на виставку Ван Гога". Оригінальну версію кліпу можна подивитися нижче.

Повʼязані теми:

Наступна публікація