Харизматична ALLOISE "засвітила" ноги в унікальному кліпі з технологією 360°VR

Харизматична ALLOISE "засвітила" ноги в унікальному кліпі з технологією 360°VR

Харизматична ALLOISE "засвітила" ноги в унікальному кліпі з технологією 360°VR

ALLOISE зняла новий кліп

Артистка зняла відео на пісню Crown.

Українська англомовна співачка ALLOISE (Алла Московка), яка записала пісню в стилі "брейкбіт", випустила новий трек Crown і кліп до нього.

Коли Алла ділилася враженнями від створення композиції, вона згадала момент її виникнення. За словами співачки, спочатку з'явилася музика від саунд-продюсера нового альбому Олексія Casual Man.

"Вона була розпізнана мною як надзвичайно сексуальна і та, яка захоплює до глибини почуттів. Затвердивши цей імпульс як вектор, я взялася за вокальну партію, тобто за мелодію пісні і слова. Співати безпосередньо про секс не хотілося, оскільки ним набагато приємніше займатися, ніж співати про нього. Тому мене відвідала ідея – що може бути сексуальніше сексу? Тільки жінки, що конкурують між собою", - розповіла ALLOISE.

Артистка додала, що саме такі жінки приносять колосальний прибуток індустрії моди, косметології та парфумерії.

"Стимулюють розвиток пластичної хірургії та розривають на частини тварин для своїх нових шубок. Соковита помада, мереживна білизна, шкіряний салон автомобіля, курси з розвитку внутрішніх м'язів – які тільки хитрощі не використовують жінки, щоб утвердитися у власній самодостатності і спроби реалізувати себе. Тим часом, поки витрачаються колосальні зусилля, жінки іншого складу характеру, розуму і душі просто насолоджуються своєю природністю і унікальністю. Корона дістається тій, яка мала сміливість залишитися собою і зберегла власні скарби душі і тіла", - розповіла артистка.

Відеоробота, що супроводжує прем'єра синглу Crown, знята другом групи ALLOISE, режисером Serge Vane.

Для знімань відео режисер використав технологію 360°VR. Таким чином кліп ALLOISE став першим в Україні і в Європі сферичним відео у форматі віртуальної реальності.

Нагадаємо, ALLOISE в напівпрозорій сукні дала сольний концерт. Послухати артистку прийшли її зіркові друзі Алан Бадоєв, Джамала, Фагот та інші.

Повʼязані теми:

Наступна публікація