Харизматичний красень Бред Пітт знявся у стильній фотосесії

Актор став героєм видання T Magazine.

Голлівудська зірка та чоловік Анджеліни Джолі Бред Пітт, якого заскочили під час романтичного побачення з дружиною, знявся у новій фотосесії.

Актор постав на сторінках видання T Magazine. Пітт позував у стриманому образі – в чорних светрі та сорочці і в штанах такого ж кольору. Однак під час знімань Бред продемонстрував пластику тіла.

Артист руками зображав, наче тримає камеру у руках і викидає сірник.

В інтерв'ю глянцю, яке, до слова, взяв перший в історії Букерівської премії лауреат з Ямайки - письменник Марлон Джеймс, Пітт розповів декілька маловідомих фактів про себе. Джеймс оприлюднив, на його думку, найцікавіші з них.

Так, найщиріший сміх актор чув в найбільш бідних країнах світу. На думку Бреда Пітта, люди з купою грошей і безліччю вільного часу зобов'язані їм допомагати. Від себе письменник додав, що часто сміх жителів країн третього світу адресований іноземним благодійникам, які насправді не мають уявлення, як вирішувати локальні проблеми.

Нагадаємо, декілька місяців тому Джолі та Пітт відсвяткували дні народження своїх близнюків в скромній закусочній. Дітям голлівудського подружжя Вівьєн та Нокс виповнилося вісім років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація