Хто поїде на "Євробачення 2016" від України: Онлайн-трансляція другого півфіналу нацвідбору

Хто поїде на "Євробачення 2016" від України: Онлайн-трансляція другого півфіналу нацвідбору

Сьогодні сформується шестірка фіналістів нацвідбору на "Євробачення 2016"

Невдовзі стануть відомі імена усіх шести фіналістів конкурсу.

Сьогодні буде сформована шестірка фіналістів національного відбору на конкурс "Євробачення 2016" від України.

За результатами першого етапу відбору до фіналу пройшли Джамала, яка підірвала залу своїм співом, The Hardkiss та Brunettes Shoot Blondes.

Складатимуть їм конкуренцію у боротьбі за право поїхати до Стокгольма учасники другого півфіналу нацвідбору: SunSay, Pur:Pur, Peaks of Kings, Pringlez, Вікторія Петрик, Аркадій Войтюк, ALLOISE, "НЕАНГЕЛИ" та Japanda.

Зауважимо, що після виступу дев'яти конкурсантів відбудеться глядацьке голосування, яке триватиме годину і відбуватиметься під час великої перерви на рекламу.

За результатами SMS-голосування учасники отримують від 1 до 9-ти балів, де 9 - це найбільша кількість глядацьких голосів.

Крім того, кожен півфіналіст отримує бали від суддів нацвідборів - Костянтина Меладзе, Руслани та Андрія Данилка, які виставляють їх спільно. Найвища оцінка від суддів – також 9 балів.

Після підрахунку результатів буде оголошена друга трійка півфіналістів нацвідбору на "Євробачення 2016", які приєднаються до Джамали, The Hardkiss та Brunettes Shoot Blondes у фіналі конкурсу 21-го лютого.

Саме тоді буде визначено представника від нашої держави, який поїде до Стокгольма на міжнародну музичну першість.

Повʼязані теми:

Наступна публікація