Ірина Білик подає до суду на таблоїд через звинувачення у секс-оргіях і нетрадиційній орієнтації

Ірина Білик подає до суду на таблоїд через звинувачення у секс-оргіях і нетрадиційній орієнтації

Білик судитиметься з українським виданням / Фото: прес-служба співачки

Артистка вимагає від видання 200 тис. грн моральної компенсації.

Співачка Ірина Білик просить захистити її в суді від нападок "жовтої" преси. 

Як відомо, влітку, 31 липня, в журналі "Таємниці зірок" з'явився матеріал під назвою "Ірина Білик. За її секс -фото шантажист зажадав викуп" з інтерв'ю , яке співачка не давала.

У статті йшлося про те, що на гастролях разом з колективом зірка влаштовує оргії і нібито зізнається у своїй нетрадиційній орієнтації.

Ірина Білик вирішила відстояти своє добре ім'я і поставити жирну крапку на спекуляціях навколо неї і законним шляхом покарати винних. Юристи зірки готові представляти її інтереси в суді, але вона вирішила особисто з'явитися на засіданні і подивитися в очі тим людям, які поширили про неї бруд на сторінках свого видання.

"Я за те, щоб процес був відкритим, запрошую представників об'єктивних ЗМІ підтримати мене і готова відповісти на питання журналістів", - сказала зірка.

Судове слухання має відбутися у четвер 14 листопада. У суді слухатиметься справа про спростування недостовірної інформації, захист честі, гідності та ділової репутації Ірини Білик. Моральну шкоду зірка оцінила в 200 тисяч гривень.

Нагадаємо, місяць тому у пресі поширилися чутки, що Борис Моїсеєв збирається показати Ірину Білик Володимиру Путіну. Співаки вирішили підготувати дуетну пісню.

Повʼязані теми:

Наступна публікація