Ірина Білик відверто розповіла, як коханий освідчився їй

Ірина Білик відверто розповіла, як коханий освідчився їй

Ірина Білик відверто розповіла, як коханий освідчився їй

Білик вже декілька років перебуває у законному шлюбі / Фото: прес-служба Ірини Білик

Зірка розсекретила багаторічну історію знайомства зі своїм чоловіком.

Українська співачка Ірина Білик, яка у грудні минулого року стала мамою, розповіла про своє вже друге материнство та перше офіційне заміжжя.

У відвертому інтерв'ю Маші Єфросиніній артистка поділилася деталями знайомства із коханим режисером Асланом Ахмадовим.

"Нашій історії чотири роки. Для мене Аслан – гуру. Він "створив" багатьох жінок, ми познайомилися завдяки Людмилі Марківні Гурченко. Чотири з половиною роки тому її не стало. В мене був такий період, коли я була сама з телевізором. Коли я на концерті співала "Ми будем вместе, я знаю", а насправді поверталася у порожню квартиру. Одного разу я побачила фільм, присвячений сорока дням по Людмилі Марківні. Потім почула ім'я "Аслан Ахмадов". Я почула голос: "Ти маєш його знайти. Він тобі допоможе". Я одразу йому зателефонувала, він взяв слухавку. Через тиждень я була в Москві. Для мене від одразу став високим і значущим, тому про такі речі як секс і кохання я не думала", - наголосила Білик.

Ірина розповіла, як все ж таки між майбутнім подружжям зародилися стосунки та розсекретила миле "прізвисько", яким її називає коханий.

"Напевно, це було під час знімань кліпу "Девочка". Я дуже змокла і коли ми сіли вечеряти, він мене пожалів поглядом. Мені здалося, він так подивився і подумав: "Я допомагатиму цій жінці". Він називає мене "моя мусічка". Жінку можна називати по-різному, але так, як їй сподобається може називати лише чоловік, який її відчуває", - запевнила співачка.

Ірина зізналася, що вже декілька років заміжня за батьком своєї дитини – Асланом.

"Я кинула букет, його зловила моя подруга. Я заміжня вже більше ніж 2 роки. Аслан приїхав до Києва із неймовірно гарною оксамитовою коробочкою. Там був браслет. Я запитала, що це. На що він сказав мені: "Це – наша сімейна реліквія. Моя мама просила передати його тій жінці, яка народить мені дитину. Я так розхвилювалася і подумала, що не можу його взяти, оскільки ми неодружені. Після цього він освідчився мені. Я не розповідала нашу історію, оскільки нас би розшукували, а в мене вже була неприємна історія із жовтою пресою", - пригадала вона.

Під час розмови із Єфросиніною артистка пригадала, що пропозиції завести дитину, часто надходили від її знайомих, але вона розуміла, що так не хоче.

"Були такі моменти, коли друзі в гримерці підходили і говорили: "Ірусю, я знаю, що ти хочеш дитину. Подивися, який я класний, які у мене біцепси". Мені пропонували послуги красиві, дуже перспективні діджеї, навіть один відомий телеведучий. Але я хотіла, щоб це був той чоловік, який би поважав мене, любив мене, любив нашу дитину", - наголосила артистка.

Про своє бажання створити сім'ю із режисером Асланом Ахмадовим Ірина повідомила йому по телефону: "Одного разу я просто подзвонила Аслану і запитала: "Чи не хотів би ти зі мною мати дитину?".

Тепер вже законному чоловікові Ірини Білик знадобився місяць для роздумів.

"Він сказав, що подумав, і вирішив, що кращої мами для його дитини не буде", - пригадала Ірина.

Зрештою, артистка підсумувала, що наразі дуже щаслива у шлюбі та насолоджується материнством.

Нагадаємо, довгоочікуваний малюк Білик та Ахмадова народився у Будапешті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація