Ірина Білик вперше офіційно вийшла заміж

Ірина Білик вперше офіційно вийшла заміж

Закохані розписалися у Печерському РАГСі / Фото: прес-служба Ірини Білик

Зірка одружилася з батьком свого сина.

Українська співачка Ірина Білик, яка у грудні минулого року вдруге стала мамою, не припиняє дивувати прихильників сенсаційними зізнаннями.

Так, з'ясувалося, що співачка вперше офіційно вийшла заміж. Обранцем 42-річної артистки став батько її дитини, відомий режисер Аслан Ахмадов.

Як повідомляє kp.ua пара зареєструвала шлюб ще декілька років тому, але ретельно це приховувала. До редакції газети потрапила копія паспорта Білик, де вказаний її сімейний стан.

"Так це правда! Моя давня мрія збулася, я вийшла заміж і вперше відчула себе щасливою. Вперше людині, яка мені освідчилася, від мене нічого не було потрібно. Тільки тепер я відчула себе захищеною від усього, що може мене хвилювати і незаслужено засмучувати. Це дуже приємно, коли про тебе піклуються і щиро люблять! А кордони, які розділяють нас (Аслан живе і працює в іншій країні), тільки роблять наш союз міцнішим", - прокоментувала Ірина.

Білик вийшла заміж ще декілька років тому / Фото: прес-служба Ірини Білик

Зауважимо, що чоловік Білик до свята зробив їй коштовний подарунок у вигляді браслета з білого золота, усипаного коштовним камінням.

"Коли Аслан освідчився, він подарував мені свою сімейну реліквію. Це старовинний браслет його іранської бабусі з білого золота, інкрустований дорогоцінним камінням. Чоловік розповів мені, що в їхньому роду він передається у спадок. Пам'ятаю, я тоді навіть розплакалася від щастя, адже ми тільки мріяли про малюка і просили про нього Бога. Всевишній почув наші молитви - і послав нам дивовижного янголятка. Сьогодні ми найщасливіші на землі!" - розповіла щаслива Ірина.

Нагадаємо, Ірина Білик розповіла, на кого схожий її малюк. Артистка зізналася, що син уже впізнає її.

Повʼязані теми:

Наступна публікація