Ірина Білик заради двомісячного сина винайняла окрему квартиру

Ірина Білик заради двомісячного сина винайняла окрему квартиру

Ірина Білик заради двомісячного сина винайняла окрему квартиру

Білик розповіла про стосунки з батьком свого сина

Зірка зауважила, що її помешкання не було готове до появи малюка.

Українська співачка Ірина Білик, яка вже три роки заміжня за батьком свого сина, розповіла, як їй роль молодої мами, йдеться у "Світському житті".

За словами Білик, її квартира виявилася замалою для малюка, тож артистці довелося винаймати окреме помешкання.

"У мене виявилася дуже замала квартира і я винайняла ще одну квартиру поруч. І тепер у мене в під'їзді дві квартири. Одна квартира – це малюка, інша квартира – це мого старшого сина. Але ми сподіваємося, що навесні ми переїдемо до будинку. Я хочу, щоб він засмагав. Тому що він такий, азербайджанський мачо", - розповіла про молодшого сина Ірина

Білик розповіла, що коли у неї народився старший син Гліб, вона приділяла йому мало уваги.

"Я можу зізнатися, що коли народився старший син Гліб, я абсолютно не брала участі у його вихованні, тому що у мене було занадто багато концертів і ми були такі молоді з його татом. А зараз я буваю дуже багато часу з Табрізом. Я дуже мріяла про його появу у моєму житті і також його тато, Аслан, про це мріяв", - розговорилася артистка.

Окрім того поділилася Білик й тим, як будує стосунки із своїм чоловіком, московським стилістом Асланом Ахмадовим. Пара часто спілкується по Інтернету, оскільки Аслан працює в Росії.

"Нам це не заважає. Не хочеться, як от люди живуть, сваряться, ходять по квартирі, щось з'ясовують. У нас такого немає. Тато приїжджає в гості, ми цілуємося. Ми любимо одне одного. Я думаю, для мого серця це найкраще, коли чоловік тебе любить і не може ображати, як це бувало колись в моєму житті. А просто він десь є, ми любимо одне одного. Наше кохання воно таке, не затьмарене домашніми якимись проблемами", - поділилася Білик.

Нагадаємо, Ірина Білик розповіла, на кого схожий її малюк. Артистка зізналася, що син уже впізнає її.

Ірина Білик наново вчиться бути матір'ю

Ірина Білик наново вчиться бути матір'ю

Повʼязані теми:

Наступна публікація