Історії сильних жінок: розкішні ведучі ТСН знялися у фотосесії для журналу

Історії сильних жінок: розкішні ведучі ТСН знялися у фотосесії для журналу

Фото: viva.ua

Зірки "1+1" розповіли про сокровенне в інтерв'ю.

До 20-річчя ТСН журнал Viva зібрав усіх жінок-ведучих ТСН для унікального спецпроекту "Історії сильних жінок". Шість ведучих: Алла Мазур, Лідія Таран, Марічка Падалко, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско та Соломія Вітвіцька – у проекті Viva! спеціально до ювілею програми.

Уже 20 років на телеканалі 1+1 щодня виходить програма "Телевізійна Служба Новин", найпопулярніша на українському телебаченні.

Фото: viva.ua

Зібрати всіх зірок водночас і в одному місці виявилось непростим завданням: у кожної ведучої свій робочий графік, відрядження та сімейні справи, тому підготовку до спецпроекту почали за півроку. Щоб зробити грандіозну фотосесію, яка тривала понад сім годин, запросили одного з найкращих вітчизняних фотографів  Олександра Мордерера та його команду.

На знімальному майданчику була присутня Іванна Слабошпицька, головний редактор глянцю, яка приїхала підтримати зірок та поспілкуватися з ними, бо їх пов'язує дружба.

Фото: viva.ua

"Ця обкладинка та спецпроект є особливим для всіх: творців, героїнь і читачів видання! Ми хочемо показати їх трошки  іншими, ніж на екрані телевізора щодня. Там вони ділові, вони пишуть і говорять про новини. Я думаю, сім'ї українців ніколи не бачили їх у таких образах на сторінках глянцевих видань. Вони на знімальному майданчику всі разом, вони справжні жінки. Такі жіночні – справжні діви!" - ділиться своїми враженнями головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька.

Фото: viva.ua

 Зірки новин ТСН на каналі 1+1  вражають одкровеннями, розповідають свої особисті історії та відповідають на несподівані запитання.

"Все це ми зараз робимо з думкою про глядача і любов'ю до нього. Ми зараз відкриваємося. Це така казкова можливість – показати себе іншими, і погратися, і побачити своїх колег прекрасних!" - не стримує емоцій  Алла Мазур, ведуча "ТСН.Тиждень".

Фото: viva.ua

 Про життя в ефірі й поза ним, про родину, дітей, захоплення, про те, що вражає кожну з них, читайте їхні  інтерв'ю.  

 "Мені цікаво працювати ведучою вечірніх новин, особливо в контексті сьогоднішніх викликів перед країною та суспільством",  - говорить Лідія Таран, ведуча "ТСН", куратор проекту "Здійсни мрію".

Фото: viva.ua

Випуск журналу Viva! зі спецпроектом "Історії сильних жінок" про ведучих  Телевізійної Службу Новин - у продажу з 23-го листопада. 

Фото: viva.ua

 Беріть участь у конкурсі від Viva! та вигравайте зустріч з усіма ведучими ТСН за чашкою чаю! Умови конкурсу:

1. Виклади в Facebook або Vk.com своє фото з новою обкладинкою Viva, яку прикрасили зірки ТСН. Обов'язково вкажи хештег #viva_tsn

2. Три переможці отримають запрошення на чаювання з ведучими телеканалу "1+1"

Фото: viva.ua

3. Переможців визначить редакція журналу Viva!

4. Акція діє на території України, крім Криму та зони проведення АТО, з 23-го листопада до 13-го грудня 2016 року.

До слова, уже цієї п'ятниці, 25-го листопада, о 08:35 у студії "Сніданок з 1+1" головний редактор журналу Viva Іванна Слабошпицька презентує спецпроект "Історії сильних жінок" та розповість цікаві історії, які сталися під час унікальної фотосесії.

Усі ведучі жінки ТСН з'явились на обкладинці найпопулярнішого глянцю країни

Усі ведучі жінки ТСН з'явились на обкладинці найпопулярнішого глянцю країни

Повʼязані теми:

Наступна публікація