Іван Дорн знайшов двійника на "Голосі країни-6" і збирає команду "стицаменів"

Зірковий тренер став лідером набору учасників.

Минулої неділі "платинова четвірка" "Голосу країни-6" почала здійснювати "вибір наосліп". Лідером за набором учасників у свою команду став Іван Дорн, який вперше сів у тренерське крісло проекту. Музикант почав збирати команду "стицаменів" і вже поповнив її лави трьома учасниками.

Першим місце в його команді зайняв завгосп зі Львова Роман Милян.

"Я зрозумів, як це потрібно робити. Вона працює, це добре", - пожартував Дорн, вперше натиснувши на кнопку, і додав: "Тепер, Роман, ти в команді "стицаменів"! Приготуйся, я видам тобі прикольний костюм!"

Також за звання "Голосу країни-6" у складі команди Івана Дорна боротиметься відомий український хіт-мейкер Андрій Осадчук, який пише пісні для багатьох зірок українського шоу-бізнесу. На "виборі наосліп" він виконав пісню LOBODA "Облиш", автором якої він є.

Одним з найяскравіших став виступ викладача музичної академії Костянтина Дмитрієва, який вразив своїм стильним вокалом і оригінальністю подачі пісні Аdele "Hello". Коли Іван Дорн натискав на кнопку, він навіть не підозрював, що через мить побачить свого двійника.

"Навіть на мене схожий!" - прокоментував виступ вокаліста Іван Дорн і при цьому зазначив: "Я прямо ревнощі якісь відчуваю упереміш із захопленням, бо ти в разихаризматичніший і вокальніший за мене. Це ж круто, якби ти опинився в моїй команді, в "стицаменах". І Костянтин прийняв запрошення Дорна.

А ось Потап на "Голосі країни-6" знайшов двійника Насті Каменських – одеситку Тетяну Амірову, якій вдалося розгорнути всі чотири тренерські крісла.

"Я знаю, що робити з кучерявими дівчатами, які добре співають", - заявив кращий продюсер країни і запросив вокалістку до своєї команди.

Змусила всіх тренерів натиснути на червоні кнопки під час прем'єри і учасниця з Білорусі Вікторія Шейко, яка прийшла на проект, щоб "достукатися" до свого батька, якого вона ніколи не бачила. Дівчина настільки потужно виконала пісню "Daddy" Emili Sande, що тренери розгорнулися буквально на перших секундах її виступу. Вона прийняла запрошення Потапа і стала членом його команди.

А от Тіна Кароль взяла у свою команду білоруса Юрія Навроцького, який у 2015 році представляв свою країну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення".

Солістка ансамблю пісні і танцю ЗСУ, яка у складі колективу дала вже більше 100 концертів у зоні АТО, Аліна Башкіна прийняла запрошення Святослава Вакарчука.

Крім того, лідер "ОЕ" виконав мрію полісвумен зі Львова Мар'яни Захарук, яка прийшла на проект, щоб познайомитися з Вакарчуком. Незважаючи на те, що до дівчини ніхто не повернувся, Вакарчук заспівав разом з нею на сцені і подякував патрульним поліцейським за службу.

Нагадаємо, перший випуск зібрав рейтинг 8,2% і частку 21,2% (18-54, Україна), ставши, таким чином, лідером слоту з великим відривом від конкурентів. В цілому програму подивилися майже вісім мільйонів глядачів.

Вже цієї неділі о 21:00 тренери "Голосу країни-6" продовжать здійснювати "вибір наосліп".

Повʼязані теми:

Наступна публікація