Іван Дорн зустрів "брата" на "Голосі країни-6"

Черговий ефір проекту був наповнений яскравими учасниками.

Цієї неділі під час передостаннього ефіру "сліпих прослуховувань" вокального шоу "Голос країни-6" "платинова четвірка" тренерів особливо ретельно підійшла до вибору учасників і не поспішала натискати червоні кнопки. Але незважаючи на це, Потап першим з тренерів зібрав свою команду, а у Івана Дорна, Тіни Кароль та Святослава Вакарчука залишилося всього кілька вільних місць.

Одним з найбільш незвичайних став виступ Стаса Корольова з Авдіївки, який здивував не тільки нестандартним вибором композиції, а й тим, що сам собі акомпанував за допомогою одразу декількох інструментів. Зокрема, виконуючи пісню Radiohead "Reckoner", Стас задіяв міні-синтезатор, подібний інструменту, за допомогою якого на "Голосі країни-6" Іван Дорн пише новий музичний альбом. Стицамена з перших секунд заінтригував виступ музиканта, і після недовгих роздумів, він натиснув на червону кнопку.

"Нарешті я тебе знайшов! Це ж рідний брат! - захоплено сказав Дорн і вибіг прямо на сцену. - Я чекав тебе всі п'ять днів, бро! Я просто відчув тебе. Я сидів і думав, з чого ти витягаєш всі ці звуки?", - продовжив Іван, зазначивши, що цей хлопець на очах у всієї України творить нове віяння музики.

Справжнім відкриттям проекту стала вокалістка Іванна Червінська з села Печеніжин Івано-Франківської області, яка вразила проникливим виконанням лемківської пісні "Летів пташок".

"Це було дуже мальовничо - я побачила абсолютно все, про що Ви співали", - прокоментувала виступ учасниці Тіна Кароль. А Іван Дорн навіть зазначив, що український фольклор у цьому сезоні краще Іванни ще ніхто не виконував. Після довгих роздумів, дівчина, яку встигли охрестити на проекті "лісовою мавкою", вибрала як тренера лідера "Океану Ельзи" Святослава Вакарчука.

А ось для Потапа п'ятий випуск "Голосу країни-6" ознаменувався припиненням подальшої участі у "сліпих прослуховуваннях", адже він вже повністю зібрав свою команду. Останні три місця в ній зайняли 19-річний рокер зі Львова, син священика Назар Бецель, співачка Тетяна Сергієнко, для якої "Голос країни-6" - спроба з чистого аркуша почати кар'єру в шоу-бізнесі, а також Іван Чижевич, якому удачу на проекті передбачили карти.

"Я вам більше не конкурент. Тепер я буду просто сидіти і спостерігати за вами ", - звернувся Потап до Івана Дорна, Тіни Кароль і Святослава Вакарчука. Він також зазначив, що зібрав дуже сильну команду, і на "Боях" йому буде неймовірно складно обирати між дуже професійними вокалістами.

Попереду залишився тільки один ефір "вибору наосліп". Як далі розподіляться найсильніші голоси, і хто останнім збере свою команду, стане відомо вже наступної неділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, "Голос країни-6" зібрав найкращі голоси чотирьох частин світу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація