Іво Бобул порівняв себе із ABBA і засудив творчість "Бумбоксу" і "Даха Браха"

Іво Бобул порівняв себе із ABBA і засудив творчість "Бумбоксу" і "Даха Браха"

Іво Бобул порівняв себе із ABBA і засудив творчість "Бумбоксу" і "Даха Браха"

Український артист вкрай невдоволений сучасними виконавцями.

Народний артист України Іво Бобул, іменний номер якого у готелі потролив Василь Вірастюк, останнім часом став доволі обговорюваною персоною.

Так, ЗМІ пригадали нещодавнє інтерв'ю Бобула на каналі "ZIK", у якому він взяв на себе роль музичного критика і пройшовся сучасними українськими виконавцями.

Співак вважає, що не розуміє багатьох сучасних музикантів, особливо Бобул виділив гурт "Бумбокс" і "Даха Браха", переплутавши їхню назву і назвавши колектив "Браха Драха"

"Є така манера – ламати українську мову. Чи це комусь так треба, чи це спеціально? Я почув "Бумбокс" - для мене не зрозуміло. Двоє чи один в каноє там є, і ще там якась група з'явилася, в таких вони високих шапках – "Браха Драха", - почав Бобул.

На закид, що "Даха Браха" досить популярна за кордоном, Іво Бобул відповів: "Не знаю, може на них приходять дивитися як на стьоб?".

Однак, за словами Бобула, все ж таки є один музикант, який йому подобається. Так, Іво захоплений творчістю і манерою виконання лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

"У нас є одна людина – це Вакарчук, це його стиль. А чомусь з'явилося вісім-дев'ять таких самих. Копіювання навіщо. Є одна людина. Достатньо", - обурюється Бобул.

Також Іво Бобул прокоментував і свою творчість, порівнявши себе із легендарним гуртом ABBA

"ABBA" як була популярна, так і є. Іво Бобул як був популярним так і є", - зазначив співак.

Тим часом Вірастюку почали погрожувати через відео про іменний номер Бобула. Користувачі інтернету та артисти розділилися на тих, хто сміється, і тих, хто обурюється.

Повʼязані теми:

Наступна публікація