Іво Бобул роздратовано прокоментував відео з Пшонкою: "Мені просто сказали – треба співати"

Іво Бобул роздратовано прокоментував відео з Пшонкою: "Мені просто сказали – треба співати"

Іво Бобул / Фото: hvylya.net

Пісню обрав сам колишній Генпрокурор.

Народного артиста України Іво Бобула неабияк роздратував новий "виток" популярності відео, де він співає з колишнім Генпрокурором Віктором Пшонкою.

У телефонній розмові з ТСН співак зауважив, що це відео з'явилось у соцмережі одразу після події, ще коли Пшонка був при посаді, він ніколи не приховував виступів на заходах керівництва країни, тому теперішній сплеск цікавості до цього ролика не розуміє. Коли саме це було, артист не пригадує, проте каже – відмовити високопосадовцям не міг.

"Я не пам'ятаю, який це був рік. Я – співак, я не політик. Мені сказали співати – я й прийшов співати. Я не розумію, нащо ви підіймаєте ці питання", - роздратовано прокоментував Бобул.

Співак побоюється, що нині це відео хочуть використати, аби записати його у "вороги народу" тільки за те, що співав із прокурором-втікачем. Тому подробиці події Бобул розповідати не хоче, лише зауважив, що пісню обирав не сам.

"Я не знаю, що це була за подія – свято не свято. Просто сказали – треба співати. І все. Мені сказали, що він хоче співати цю пісню", - розповів артист.

Повʼязані теми:

Наступна публікація