Каменських шокувала літніх іноземців своїм відвертим вбранням під час фотосесії

Каменських шокувала літніх іноземців своїм відвертим вбранням під час фотосесії

Каменських розповіла про процес роботи над відвертою фотосесією / Фото: Світське життя

Артистка хвилювалася за здоров'я гостей готелю.

Солістка дуету "Потап і Настя" Настя Каменських пригадала процес роботи над нещодавньою відвертою фотосесією для чоловічого глянцю, йдеться у "Світському житті".

Зірка розповіла Каті Осадчій, скільки зайвих кілограмів привезла із світового туру та поділилася враженнями від свого забігу на Манхеттені.

"Зайвих кілограмів багато, два із половиною. Із наступного нового року я хочу поставити собі за мету, я хочу досягнути якоїсь такої форми, щоб сказати, що я – "Міс бікіні", саму себе назначити", - зауважила артистка.

Однак, Настя не планує брати участь у подібних конкурсах, як, наприклад, дружина Дяді Жори, її мета – участь у тріатлоні.

"Знаєш, я бачилася із дружиною Дяді Жори, вона – неймовірна дівчина. Мені це подобається, але тільки щоб подивитися. Я намагаюся викроїти у своєму житті час для того, щоб все таки з'їздити на тріатлон, ось що має для мене значення – взяти участь. Я в Нью-Йорку, до речі, бігала по Манхеттену. Це – був мій перший забіг, моя мрія і вона здійснилася. До марафону мені, звичайно, далеко, але, тим не менше, я прибігла, до речі із непоганим результатом", - похизувалася Каменських.

Співачка пригадала процес роботи над відвертою фотосесією для чоловічого глянцю.

"Коли я фотографувалася, іноземці, які заходили в цей готель, вони божеволіли, тому що стояла дівчина із підтяжками, відверто вдягнена. Вони заходили і мали культурний шок", - зізналася зірка.

Настя додала, що знімання проходили у маленькому готелі, куди заходили іноземці похилого віку. Саме через це артистка хвилювалася за їхнє здоров'я.

Нагадаємо, Настя Каменських назвала новий сексі-кліп з еротичними танцями "невинною роботою".

Настя Каменських розповіла, як бігала по Манхеттену

Настя Каменських розповіла, як бігала по Манхеттену

Повʼязані теми:

Наступна публікація