Катя Осадча розповіла, що відбувається за кулісами "Голосу країни-6" напередодні фіналу

Телеведуча завітала у студію "Сніданку з 1+1".

Напередодні грандіозного фіналу шостого сезону "Голосу країни", який відбудеться 29 травня о 21:00 на телеканалі "1+1", ведуча проекту Катя Осадча у "Сніданку з 1+1" розповіла, як відбувається підготовка до неймовірного шоу.

"Цієї неділі саме глядачі обиратимуть "Голос країни" серед чотирьох суперфіналістів, двох дівчат і двох хлопців, – Павла Палійчука, Влада Каращука, Інни Іщенко та Віталіни Мусієнко. Я вболіваю однаково за всіх, і розумію, як важко буде обирати глядачам. Півроку тренери обирали кращих з кращих, і ось ця золота четвірка зараз у суперфіналі", - розповіла ведуча.

Катя Осадча також розповіла про взаємодію тренерів та учасників за кулісами проекту та про творчу трансформацію суперфіналістів.

"Віталіні Мусієнко – тільки 19 років, Владу Каращуку – 18 років. І те, що вони можуть так "тримати" великі зали – це досягнення саме "Голосу країни", адже за півроку вони неймовірно виросли у творчому плані. Я бачила, як за лаштунками із ними працюють тренери та величезна команда, яка складається більше як з двох сотень професіоналів під керівництвом генерального продюсера "1+1 Продакшн" Вікторії Лєзіної та креативного продюсера Володимира Завадюка. Наприклад, дуже цікаво спостерігати, як Ваня Дорн налаштовує своїх підопічних перед виступами – він їх збирає навколо себе і розповідає різні історії. Психолог проекту Марина Гуменюк розповіла мені, що це дуже корисний прийом, який дозволяє розслабитись учасникам. Тоді  хвилювання буде не таким сильним", - поділилася Катерина.

Окрім того, завжди елегантна ведуча "Голосу країни", яка кожного ефіру вражає глядачів неймовірними образами, розповіла, яке вбрання готує до суперфіналу проекту:

"Це буде синя сукня зі шлейфом від українського дизайнера Олени Реви, яка створила дві сукні для попередніх прямих ефірів. Образ для прямих ефірів створюється у дуже короткі терміни, лише за тиждень! А у Олени параметри схожі з моїми, тому дизайнер починає шити сукню, орієнтуючись на свої параметри, а потім підганяє під мене. Так було, наприклад, коли я була у відрядженні у Каннах, та не могла приїхати на примірку", - розповіла ведуча.

Дивіться суперфінал шостого сезону "Голосу країни", який відбудеться 29 травня о 21:00 на телеканалі "1+1".

Катя Осадча в гостях у "Сніданку з 1+1"

Катя Осадча в гостях у "Сніданку з 1+1"

Повʼязані теми:

Наступна публікація