Катя Осадча розпитає про особисте життя зірок серіалу "Хазяйка"

Ведуча "Світського життя" поспілкується із Оленою Стефанською та Володимиром Горянським.

У новому випуску "Світського життя", який вийде в ефір у п'ятницю, о 22-40 дивіться ексклюзивне інтерв'ю з виконавицею головної ролі у серіалі "Хазяйка" Оленою Стефанською. Телесеріал зараз з великим успіхом показує телеканал 1+1. 

Акторка зізнається Катерині Осадчій, що її поєднує з героїнею - Аліною Хмелевською - бінес-леді та "хазяйкою" невеличкого шахтарського містечка, яка має репутацію справжнього стерва. 

"Звісно, я маю в характері і жорсткіть, і твердість, були життєві обставини, які закалили мій характер", - зізнається акторка. 

До речі, особисте життя Олена Стефанська ретельно приховує. До сьогодні про нього було відомо небагато: акторка багато років була в шлюбі з актором Дмитром Лалєнковим, якого телеглядачі пам'ятають за серіалом "Леся+Рома". Та вже кілька років як подружжя розлучене. Проте Олену аж ніяк не можна назвати самотньою жінкою.

Кого зараз кохає "Хазяйка" Олена Стефанська? Хто полонив серце акторки? Та через що на неї час від часу ображається молодший син? Не пропустіть у "Світському житті"!

А ще!

Серіал "Хазяйка" поєднує серця! Днями одружився й Володимир Горянський, який також грає в теленовелі. Чому весілля сталося так несподівано? Хто та чим займаєтся нова дружина актора? Чи не відбувся цей швидкий щлюб через те, що подружжя чекає поповнення в родині?

Заміж вийшла й "суперниця" головної героїні виконавиця ролі мати-одиначки Наталії Суворової акторка Катерина Варченко. Вона розповість Катерині Осадчій, чому замість білої сукні обрала для візиту до РАГСу... футболку з Міккі Маусом та зізнається, чи ревнує її чоловік до екранних коханців.

Не пропустіть! Усі особисті секрети зірок з серіалу "Хазяйка"! У п'ятницю, о 22-40, на 1+1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація