"Казкові птахи" і "стиль поп-арт": у що будуть одягнені ведучі, тренери та учасники "Голос.Діти-3"

Головний стиліст телеканалу "1+1" Ольга Слонь розповіла про вбрання зіркових тренерів та учасників дитячого вокального проекту.

Лічені дні залишилися до старту третього сезону проекту "Голос.Діти", на який з нетерпінням два роки чекали глядачі телеканалу "1+1".

Напередодні прем'єри, яка відбудеться 2 жовтня о 21:00, головний стиліст телеканалу Ольга Слонь розкрила залаштункові подробиці підготовки модних образів маленьких учасників, тренерів і ведучих.

Ольга Слонь / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Як виявилося, команда стилістів під керівництвом Слонь підготувала більше 150 комплектів одягу для учасників "сліпих прослуховувань", а перукарі витратили понад 80 годин на доповнення образу милими кучерями, локонами і модними косами.

Незмінна телепара ведучих "Голос.Діти" - Юрій Горбунов та Катя Осадча - як завжди дотримується модних трендів і останніх тенеденцій.

"Катю Осадчу на "сліпих прослуховуваннях" глядачі побачать у рожевій оксамитовій сукні з об'ємною нижньою спідницею від українського дизайнера NAVRO з колекції "A little chaos". Сукня прикрашена аплікаціями казкових птахів, розшитих машинною і ручною вишивкою. А Юра Горбунов прекрасно виглядає в класичному костюмі з модними зараз укороченими штаньми і блакитних кедах", - розповідає Ольга.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Тіна Кароль за традицією обрала "тотал-лук" від модного будинку Louis Vuitton. Для "сліпих прослуховувань" тренер обрала чорну міні-сукню з розшитими рукавами і ботильйони на високих підборах.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Новий тренер "Голос.Діти" MONATIK обрав класичний твідовий костюм з укороченими штаньми, який доповнив модним головним убором - шапочкою. Ольга Слонь розповіла, що напередодні знімань у Потапа був настільки щільний графік, що команді стилістів довелося за параметрами тренера створити манекен, на якого і відшивали костюми. У підсумку готові речі ідеально сіли на Потапа.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Цікаво, що працюючи над образами тренерів і ведучих, стилісти креативили і знаходили нові творчі рішення. Так, на одному з "боїв" Потап з'явиться у худі, на якому будуть зображені тренери "Голос.Діти" в стилі поп-арт.

Ескізи у стилі поп-арт / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ольга Слонь розповідає, що для того, щоб отримати зображення тренерів на виробі, їхні фото спочатку обробили в стилі поп-арт, а потім перевели на худі.

Ескізи у стилі поп-арт / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ескізи у стилі поп-арт / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нагадаємо, з прем'єрою "Голос.Діти-3" 2 жовтня стартує "Рік Голосу" на телеканалі "1+1", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мода сезона весна-лето 2017
Наступна публікація