Клавішник "Океану Ельзи" став саунпродюсером україномовного треку Макса Барських

Клавішник "Океану Ельзи" став саунпродюсером україномовного треку Макса Барських

Артист представив дуетну пісню із Дашею Суворовою.

Співак Макс Барських, який "засвітився" із колишньою дівчиною Міка Джаггера на вечірці Grammy, заспівав разом із молодою виконавицею Дашею Суворовою.

Саундродюсером композиції "Досі люблю" став клавішник "Океану Ельзи" Мілош Єлич.

До слова, дует артистів був неочікуваним для низ самих.

"Ми нічого такого не планували, - говорить Макс Барських. - Так вийшло, що я почув демо-версію пісні і, передзвонивши Даші, сказав, що хотів би взяти участь у записі. І вже в студії ми зрозуміли, що у нас є точки дотику не тільки в житті, але і в музиці ", - ділиться враженнями артист.

Примітно, що Суворова, яка народилася в місті Артемівськ Донецької області, вперше дебютувала з піснею рідною мовою. А Барських, у якого в арсеналі вже є україномовні композиції, вперше за сім років брав участь у записі чужої лірики. До цього моменту артист виконував пісні виключно власного авторства.

"Я шукала нові мелодичні ходи і в цьому мені допомогла українська мова, - розповідає автор слів і музики Даша Суворова. - Але для того, щоб "Досі люблю" зазвучала інакше, я запросила в команду сербського музиканта і саундпродюсера Мілоша Єліча (клавішник групи "Океан Ельзи)". Так народився новий сингл!"

Співачка також не приховує того факту, що саме ця композиція допомогла їй зберегти романтичні відносини з коханим.

"Коли я вперше знайомила свого молодого чоловіка зі Львовом, у нас сталася сварка. Це місто мало не став місцем нашого розставання, - зізнається Суворова. - На згадку про нас я написала" Досі люблю ", яка незабаром стала піснею-примиренням", - наголосила зірка.

Нагадаємо, Макс Барських запропонував прихильникам "зайнятися коханням".

Повʼязані теми:

Наступна публікація