Кліп "Имя 505" групи "Время и Стекло" переглянули 100 мільйонів разів

Кліп "Имя 505" групи "Время и Стекло" переглянули 100 мільйонів разів

Фото: mozgientertainment.com

Авангардна відеоробота встановила рекорд переглядів на YouTube.

Кліп "Ім'я 505", створений MOZGI Production, став абсолютним проривом для сучасної української музики. Неординарна робота "Имя 505" гурту "Время и Стекло" набрала 30 мільйонів переглядів лише за перші півроку. Кліп впевнено зайняв передові позиції в музичних чартах і приніс групі престижні нагороди і премії.

Режисер видеорекордсмена Леонід Колосовський говорить про це досягнення, як про абсолютну перемогу великої команди професіоналів: "Цей кліп заражає і зводить з розуму мільйони глядачів у всьому світі навіть через рік після своєї появи! Це велика честь для всієї нашої команди і важливий орієнтир для наступних творінь!". Продюсер "Время и Стекло" Потап подякував кожному, хто був причетний до створення кліпу-мільйонника і підкреслив, що такий феноменальний результат "Имя 505" є наслідком віри в свою справу і великої любові до мистецтва: "Ми вже ввійшли в історію як законодавці моди на якісну музику, став гордістю всієї країни і показавши таку динаміку, про яку мріють багато світові виконавці! Це прорив не тільки в Україні і СНД, але і у всьому світовому шоу-бізнесі!".

Фото: mozgientertainment.com

Продюсер хітового відео Ірина Горова, згадуючи про цей експеримент, каже, що не сумнівалася в його успішності, оскільки в роботу були включені справжні професіонали:

"Круто, коли результат перевершує всі найсміливіші очікування! Ці цифри - підсумок великої роботи справжніх артистів, і я пишаюся ними!"

Учасники "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Позитив зізнаються, що не очікували такої популярності:

"На кожній сходинці шляху від самого першого до 100-го мільйона ми не переставали дивуватися рекордам, яких досягаємо! "Имя 505" - справжній переворот для нашої групи, чесна і справжня робота, яка показала "Время и Стекло" з абсолютно нового боку. Це мотивує працювати над собою і створювати не менш вражаючі творіння. Наш новий кліп "Навернопотомучто" вже в перші чотири дні набрав мільйон переглядів! І такі показники тільки підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку!"

Нагадаємо, цього літа група успішно завершила перший всеукраїнський "Тур 505" і продовжує активно гастролювати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація