Коханка Шовковського звинуватила чоловіка у брехні через квартиру сина

Коханка Шовковського звинуватила чоловіка у брехні через квартиру сина

Коханка Шовковського заявила, що не претендує на квартиру сина / Фото: vesti-ukr.com

Марина Кутепова запевнила, що не намагається заперечити право своєї дитини на володіння квартирою.

Коханка капітана київського "Динамо" Олександра Шовковського Марина Кутепова спростувала звинувачення свого чоловіка-бізнесмена Сергія Євланчика, що вона нібито намагається оскаржити квартиру у власного сина.

Про це жінка заявила в коментарі ТСН.

"Мова йде тільки про вселення в квартиру, де я жила і з якої нікуди із власної волі не переїжджала, жодних позовів, де я намагаюся заперечити у сина квартиру, в природі не існує, це легко перевірити в судових базах. Це квартира належить синові і це безаперечно!!!!" - підкреслила Кутепова.

Вона також зазначила, що в квартиру заходила тільки в присутності міліції, яку сама й викликала.

"Я прописана в цій квартирі зі своїми дітьми. І я особисто в присутності свідків передавала Євланчику код від сигналізації і ключі, щоб і він міг користуватися квартирою", - сказала жінка, додавши, що своєю чергою Євланчик змушував її підписати мировий договір, згідно з яким Кутепова повинна була відмовитися від дітей, шантажуючи її можливістю побачити дочку на день народження.

Окремо коханка Шовковського розповіла, що її чоловік намагається провернути схему і отримати від неї гроші за власний будинок.

"З приводу нашого будинку в Крехаеве, з якихось причин він став оформлений на юрособу і за дорученням від мого імені було складено договір оренди (на власний будинок), тепер він через свою фірму намагається отримати з мене гроші за власний будинок, який належав нашій родині!", - обурена Кутепова.

Нагадаємо, Марина Кутепова звинувачує свого чоловіка-бізнесмена Сергія Євланчика в тому, що він забрав у неї дітей і не дає з ними бачитися. Жінка розповіла, що Печерський райвідділ міліції намагається закрити за гроші всі справи, щоб не було можливості хоч якось причепитися до доказів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація