"Коли голуби плачуть": Мік Джаггер, Елтон Джон, Мадонна та інші зірки про смерть Прінса

"Коли голуби плачуть": Мік Джаггер, Елтон Джон, Мадонна та інші зірки про смерть Прінса

Фото: Reuters

Американський співак помер у віці 57 років.

Після того, як стало відомо про смерть легендарного американського поп-співака Прінса, його зіркові колеги почали виражати свої почуття з цього приводу.

Американська акторка Вупі Голдберг, говорячи про смерть Прінса, згадала його пісню "When Doves Cry" ("Коли голуби плачуть"): "Ось як воно, коли голуби плачуть. Спочивай з миром, Принце. Співчуття його родині і усім нам".

Багато зірок згадували слова з пісні Прінса "Let's Go Crazy": "Улюблені, ми зібралися сьогодні, щоб пройти скрізь цю річ під назвою життя".

Фронтмен гурту "The Rolling Stones" Мік Джаггер написав, що дуже засмучений звісткою про смерть Прінса.

"Прінс був революційним артистом, чудовим музикантом і композитором. Він був оригінальним ліриком і приголомшливим гітаристом. Його талант був безмежним. Він був одним з найбільш унікальних і захоплюючих артистів за останні 30 років", - написав Джаггер у Facebook.

Поп-співак Елтон Джон написав в Instagram: "Це справді спустошливі новини. Найкращий виконавець, якого я коли-небудь бачив. Справжній геній. Музично йшов попереду будь-кого з нас. Співав із ним дічі на сцені. Яка честь. Спочивай з миром, пурпуровий воїне".

Елтон Джон про смерть Принца.

Не приховує свого смутку і співачка Мадонна: "Він змінив світ! Справжній провидець. Яка втрата. Я спустошена. Це не пісня про любов".

У США помер відомий поп-співак Принс

У США помер відомий поп-співак Принс

Гуморист і великий фанат Прінса Кріс Рок, як і багато інших шанувальників творчості співака, не міг повірити у його смерть. "Скажіть, що це не так", - написав він у Twitter.

Поп-співак Джастін Тімберлейк написав: "Оніміти. Вмерти. Це не може бути реальністю".

Американська співачка та гітаристка Мішель Бранч, як і багато інших, віддаючи належне артистизму Прінса, згадали таку історію: "Коли Еріка Клептона запитали, як воно бути найкращим гітаристом у світі, він відповів: "Я не знаю. Запитайте у Принца".

 

Нагадаємо, тіло легенди 90-х років минулого століття співака Прінса знайшли у його студії звукозапису Paisley Park в Мінессоті. Артисту було 57 років. 15-го квітня зірці надали медичну допомогу. Йому стало погано на борту приватного літака, тоє було прийнято рішення про аварійну посадку у Іллінойсі. До цього співак скасував два концерти через стан здоров'я. Медики стверджували, що Прінс Роджер Нельсон останні два тижні хворів на грип. Причини трагедії наразі з'ясовує слідство та медики.

Прінс - лауреат премій "Греммі", "Оскар" і "Золотий глобус". У 2005-му році його ім'я було занесено до Зали слави рок-н-ролу. Пік популярності нині покійної зірки припав на середину 1980-х років, а загалом за усі роки творчої діяльності артист випустив 20 платівок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація