Коляденко шкодує, що батьком сина Білик став не він

Коляденко шкодує, що батьком сина Білик став не він

Коляденко радо сприйняв новину про народження сина Білик / Фото: Світське життя

Шоумен радісно відреагував на поповнення в родині екс-коханої.

Хореограф Дмитро Коляденко, який із радістю няньчитиме своїх онуків, першим привітав Ірину Білик із народженням сина, йдеться у "Світському житті".

Шоумен не приховує радості від такої події у житті екс-коханої, однак зізнається, що також мріяв про спільну із нею дитину.

"Я бачив сина Іри на фотографіях, бачив відео із ним. Більше того, я подарував подаруночок: дуже гарні повзунки та сорочечку. Більше того, мені здається, я перший її привітав. Просто вночі, я прочитав це у соцмережі, вона нікому не казала, навіть мені. І я зателефонував вночі і привітав, і тата, і Іру, і побажав дитинці здоров'я. Це – нормально, вона цього хотіла. Нам  Бог не дав. Кожного дня, кожної ночі, під час кожного сексу ми хотіли дитинку, але в нас було дуже багато роботи. Однак, ми цього дуже хотіли, навіть ім'я обирали", - поділився Дмитро, на хвилинку замислившись про те, наскільки було б добре мати дитину із Білик.

Коляденко під впливом емоцій під час привітання назвав Ірину прізвищам російської Примадонни.

"Я подзвонив і запитав: "Це – піар?". А потім від емоцій я сказав її чогось: "Ну ти, Пугачиха, і даєш!". Але в телефонній розмові я зрозумів, що вона просто найщасливіша жінка на світі. І від цього в мене виросли крила. Вона розповіла, що він схожий, звичайно, на тата. Чужих дітей не буває", - наголосив хореограф.

Нагадаємо, Коляденко записав пісню разом з мамою та тіткою Ірини Білик.

Дмитро Коляденко хотів би бути батьком дитини Ірини Білик

Дмитро Коляденко хотів би бути батьком дитини Ірини Білик

Повʼязані теми:

Наступна публікація